in de collectie van een beautyblogster

Dan mag ik wel de beautyblogster van CG! Zijn, maar ben ik echt zó dol op beauty? Ik hoor het: jullie willen bewijs zien. Ik begrijp het, ik begrijp het. Bewijs kunnen jullie krijgen! Ik kan zelf dagen slijten met het kijken naar andermans stash –zoals we dat in de beautyblogwereld noemen- de make-upcollectie van iemand anders dus.

Kwijlend boven foto’s van MAC lipglass in alle kleuren van de regenboog en de nieuwste Catrice blush, uitgestald naast nog 50 andere schitterende kleuren, bedacht ik me dat het tijd was eens wat kiekjes van mijn eigen stash te maken!

Ik heb artyfarty foto’s proberen te maken met gedimd licht en met mijn beste fotografie skills, maar ik ben nog lerende dus ik vraag een beetje fantasie 😉 Oh, en om even duidelijk te wezen: ik probeer niet te pronken met mijn spullen. Ik ben gewoon een beautyaddict, ik kan er niets aan doen!

This is where the magic happens… mijn wastafel mét filmsterren lampjes. De absolute must toen ik met mijn ouders 7 jaar geleden verhuisde en ik een kamer met eigen wastafel kreeg. Ik ben er elke dag nog blij mee, want ze geven het perfecte licht om me goed bij op te maken.

Mijn kwasten, ik kan niet zonder ze. Het liefst gebruik ik kwasten van Sigma, e.l.f. en The Body Shop. Zonder goede kwasten kan zelfs het meest geweldige product niet netjes worden aan gebracht.

Dit is mijn beautykast. Ik weet dat het niet normaal is om zo’n debiel grote kast te hebben voor alleen je make-up, maar toch is het zo. In this baby van Ikea zit mijn volledige make-up collectie. And i’m not ashamed of it, want behalve dat het mijn baan is, heb ik gewoon écht 200 verschillende soorten lipgloss nodig.

Op mijn beautykast liggen vaak ook nog wat nieuwe producten die ik nog wil testen. Ik probeer de bovenkant van de kast zo opgeruimd mogelijk te houden, maar dat is best moeilijk wanneer mijn bureau, bed, bank en de grond ook al bezaaid liggen met oogschaduws, nagellak en crèmes.

De binnenkant van een la ziet er ongeveer zo uit. Mijn stash organiseer ik met verschillende bakjes en leuke manden.

En dat was de sneak peek in mijn stash! Zoals je kunt hebben zien veel verschillende potjes, tubes en flesjes.

Het meest blij ben ik met mijn oogschaduw’s. Ik heb veel verschillende soorten oogschaduws in alle soorten maten en kleuren. I love it!

Hoe groot is jouw make-up stash ongeveer? En welke producten daaruit vind jij het mooist en fijnst?

Liefs,
Vera Camilla