New intern, new blog!

Ik ben Annemarie, aangenaam! De komende drie maanden mag ik me de stagiaire van een van de leukste tijdschriften ter wereld noemen en in mijn blog zal ik jullie regelmatig vertellen over alle ins en outs op de redactie!

Mijn derde week is inmiddels bijna afgelopen, maar soms moet ik mezelf toch nog even knijpen om er zeker van te zijn dat ik niet droom. Zit ik echt elke dag op de coolste redactie van Nederland? Lunch ik iedere middag met die übergezellige CG! Crew? Staat mijn naam straks zwart op wit in de colofon? Alleen van die gedachte krijg ik al een big smile.

Maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden. En hard! Want er komt veel bij kijken om de leukste meidenglossy ever te maken. Dagenlang schrijven, foto’s bekijken en kilometers lopen naar de printer. Al zie ik dat laatste meer als een mini work-out!

Toch zou ik me echt geen betere stage kunnen wensen, want hoe vet is het om iedere dag in een roze kantoor door te brengen en artikelen te schrijven over de meest geweldige onderwerpen? Of om na een dag hard werken ineens bij het concert van Katy Perry te staan? Instant happiness! Die vieze borden breng ik na de lunch dan ook met liefde naar de keuken. Want ja, ook die klusjes horen bij leven van een stagiaire.

Liefs,
Annemarie


Chef Mode/Beauty Helena spotte de Nude-trend op de redactie: Dat moet op Twitter! (by the way: rechts is me!)

Afgelopen dinsdag mocht ik last-minute naar het uitverkochte concert van Katy Perry, it was awesome!