Lisanne staat op haar strepen.

Trends komen en gaan. Elk jaar wachten we weer met smart af wat de nieuwe trends worden. Naast de nieuwe trends, zien we deze zomer ook een oude bekende terug: de streep. Alleen dit jaar zien we hem in alle soorten en maten. Breed, smal, verticaal, horzontaal, diagonaal, gekleurd of gewoon zwart.

Naast het feit dat strepen gewoon super hip zijn, kunnen ze ook handig zijn. Zo maken verticale strepen je langer, erg handig voor de kleine mensen onder ons. Horizontale strepen maken je breder, voor de smalle mensen onder ons. Hoe breder de streep hoe sterker het effect. Ook de kleuren van de strepen kunnen een heel leuk effect geven, lekker speels en vrolijk.

Zelf ben ik gevallen voor deze verticaal gestreepte blazer. Nee, niet omdat ik nog niet lang genoeg ben (1.76), maar omdat ik het model van deze blazer mooi vind. Denk aan de gevulde schouders, de mooi afgewerkte zakken en de getailleerde pasvorm. Door deze blazer te combineren met een roze top, zorg ik er voor dat er wat meer kleur in het geheel komt. Het roze topje geeft een lieve touch aan deze stoere outfit.
Voor de zomer staat er nog een gekleurde jumpsuit met strepen op mijn verlangelijstje, what about you?

Lots of love,
Lisanne