Als je haar maar goed zit…

Ook al is je outfit tot in de puntjes verzorgd, en klopt alles van top tot teen, dan nog voelt het alsof er iets mis is, wanneer je haar niet goed zit.

We kennen ze allemaal, de bad hair days dat je voor de spiegel staat, al het mogelijke al geprobeerd hebt (Los, halve staart, losse vlecht, knotje, etc.) en het is het allemaal niet. Op zulke momenten kan ik altijd alleen maar denken; schaar erin!

Meestal is je haar op zo’n moment toe aan vernieuwing, al het “oude” spreekt je immers niet meer aan. Een haar-trend die iedere keer terug komt is toch wel de recht afgeknipte pony. Het is zo gepiept, 5 minuutjes bij de kapper en klaar is kees!

Ook het stylen is een piece-of-cake. Na het douchen fohn je de pony recht naar beneden, en hij zit meteen goed! Geen tijd om te douchen s’ochtends? No problem, maak gewoon alleen de pony zelf nat, en fohn deze, zo gepiept! Een hele makkelijke hair-do, en weer eens wat anders.

Ook veel bekende mensen en fijne fashionbloggers zetten de schaar in hun pony of wel “bangs”. Het geeft je look toch net een aparte draai en gegarandeerd dat mensen je complimentjes zullen geven!
Nog een leuk pluspuntje, door de korter afgeknipte pony lijken de rest van je lokken een stuk langer!

xx
Esmee.

bron foto’s: facehunter.blogspot.com