Roos is helemaal weg van streetstyle blogs. Check hier haar favorieten!

Streetstyle blogs: sites waar ik urenlang naar kan kijken en bij weg kan dromen. Prachtige foto’s met mooie mensen en nog mooiere kleding: wat wil je nog meer? Het is niet alleen leuk om naar te kijken, je kunt er ook superveel inspiratie uit halen. De iets extremere looks zijn voor mij meestal puur eyecandy, maar er zitten vaak ook outfits bij die ik zelf zo aan zou trekken.

Er zijn ongelooflijk veel streetstyle blogs, maar deze week wil ik een paar van mijn favorieten met jullie delen.

Jak&Jil:

De streetstyle blog die ik al het langst volg, is Jak&Jil. Een blog met prachtige foto’s, kleding, kleuren en mensen. Deze blog is in mijn ogen helemaal perfect: alles klopt en niets mist. De site is erg simplistisch, maar de outfits die voorbijkomen maken het tot een geniale site die zeker het bezoeken waard is.

The Locals:

Een andere favoriet van mij is The Locals. Een blog die fashionable mensen uit Kopenhagen en de rest van de wereld laat zien. Speciaal aan deze blog is dat niet alleen fashion lovers worden vastgelegd, maar ook mensen die je juist niet snel zou verwachten in een bepaalde outfit: the girl next door om het zo maar even te noemen. Ik hield altijd al van de Scandinavische stijl, maar na een bezoekje aan deze blog is dat alleen maar meer geworden!

Streetpeeper:

De laatste blog die ik met jullie wil delen is Streetpeeper. Leuk is dat je op deze site een stad kunt selecteren en vervolgens alle mensen kunt zien die daar gespot zijn: Tokyo, Parijs, Amsterdam, Milaan, Oslo… Zo kom je een beetje achter de verschillende trends in andere steden, gaaf toch?

Ik denk dat jullie voorlopig wel even genoeg inspiratie hebben gezien. Of tenminste, dat hoop ik dan! 😉

See you next week!

Liefs,

Roos