Wie zijn Lisanne’s stijliconen?

Bijna iedereen heeft ze wel, een stijlicoon. Ze kunnen je voorbeeld zijn, of je echt inspireren. Benieuwd naar die van mij?

Whitney Port

De stijl van Whitney is girly maar met een vintage touch. Behalve een stijlicoon is ze ook een soort rolmodel. Deze fashionista is bekend van de tv serie: the City. Ik ga er vanuit dat jullie dat allemaal wel kennen en ook wegzwijmelen bij Whitney’s mooie outfits. Ze is ook model en heeft haar eigen kledinglijn: Whitney Eve.

Alexa Chung

De boyish stijl van Alexa schreeuwt om vintage. Ze heeft de mooiste items en combineert oud met nieuw. Haar styling maakt haar outfits compleet. Voor vele is Alexa uitgegroeid tot een waar stijlicoon, zo ook voor mij. Ze kan absoluut niet ontbreken in mijn lijstje fashionista’s. Grappig is ook, dat er een tas naar Alexa is vernoemd. De Alexa Mulberry.

Taylor Swift

Naast mierzoete liedjes heeft deze country zangeres ook nog een geweldige stijl. Haar stijl is in twee woorden te omschrijven als cute en girly, maar vaak wel eenvoudig.

Voor mij zijn stijliconen meer een inspiratiebron als een voorbeeld. Ik kopieer niet klakkeloos één persoon, maar haal inspiratie uit verschillende outfits.

Wie zijn jullie stijliconen?

Lots of love,
Lisanne

Afbeelding: Bron