Ying gaat op vakantie en neemt mee…

Het zonnetje begint door het raam te schijnen en ik draai me nog een keer om. Het is nog maar 11 uur, te vroeg om op te staan. De zon begint steeds maar feller te worden, ik besluit toch maar eens mijn bed uit te gaan. Als begin van het dag ritueel doe ik alvast mijn bikini aan en smeer ik mij in met zonnebrand.

Zodra ik buiten ben neem ik een aanloopje en ga k met een dikke plons het zwembad in. In een handdoek gewikkeld ga ik ontbijten, in de zon met een lekker briesje. Kon elke dag maar zo relaxt beginnen! Om daarna heel chill te lezen in een comfortabele panterprint beklede stoel.

Drie weken lang in een zwembad liggen dobberen op een luchtbedje is leuk, maar natuurlijk wil een meisje ook meer: SHOPPEN! Calpe, Benidorm, Altea en vooral Valencia! Mama mia, wat kan je in Valencia goed shoppen. Het heeft niet alleen en heel groot warenhuis met veel bekende merken, maar ook veel kleine zijstraatjes met veel schattige winkeltjes die niet al te duur zijn. De mensen waren allemaal erg vriendelijk en de jongens son muy guapos.

’s Avonds moet er in Spanje natuurlijk tapas gegeten worden. Het stikt er van de restaurantjes, het schijnt namelijk dat veel Spanjaarden vaak uiteten gaan: genoeg keuze dus! Met een beetje make-up, een jurkje en natuurlijk high heels aan naar het diner. Laat het voedsel maar komen! Vooral de Paella was een erge aanrader. Maar eigenlijk waren alle tapas stuk voor stuk een festival in mijn mond.

Zucht, kon ik maar terug. Het enige wat nog miste was een marktje en een dansavond, want die Spanjaarden weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Misschien volgend jaar een lesje van een knappe Spanjaard tijdens een festival, dat zijn er vooral in het hoogseizoen erg veel en geheel gratis! Die festivals dan 😉

En Cosmogirls, hoe is jullie vakantie?

Liefs,
Ying

Ps: De laatste keer schreef ik trouwens over een vakantieflirt, bij mij is er nog geen (Spaanse) flirt geweest, bij jullie inmiddels wel?