Het begint eindelijk ergens op te lijken, zonnestralen beginnen door te breken: de zomer komt er aan!

Geen school, geen huiswerk en vooral geen irritante leraren, maar een zomer voor zon, zee, zouten zoenen en strand.

Dan is er eindelijk de vrije tijd waar je het hele jaar naar hebt verlangt, heb je opeens geen idee wat je gaat doen tijdens de vakantie. Daarom hier wat feestelijke ideeën voor het geval je tijdens de vakantie toch even inspiratieloos wordt.

•Midsommarfest
Dit feest is vooral in Scandinavië heel populair in het midden van de zomer. Overal zijn dan jongeren bij grote vuren te vinden waar ze helemaal los gaan. Ook worden er marshmallows gerookt boven het vuurtje en uitgebreid gitaar gespeeld en erbij gezongen, het is heerlijk oldschool.

•Tropical Night
Is dit thema voor een feest niet een heerlijk excuus om jezelf in een cocktail jurk te hijsen en knappe jongens in blouse’jes te krijgen? Met heerlijke zelf gemaakte cocktails, het lekkere temperatuurtje en een tropisch sfeer is het feest een gegarandeerd succes.

•Club of Kroegentoer
Trommel je gehele vriendengroep bijeen en ga deze zomer op club of kroegentoer door heel Nederland. De laatste paar jaren is zeker wel bewezen dat er niets mis is met het uitgaansleven hier in Nederland. Ook meteen een leuke kans om een leuke jongen aan de haak te slaan!

•Poolparty
Deze heb ik al eens eerder genoemd in een gerelateerde blog, maar dit blijft een klassieker. Als je gezegend bent met een vriend of vriendin die een zwembad heeft is het een goed excuus om er een barbecue te organiseren en tegelijkertijd een duik te nemen in het zwembad.

•Festival Summer
Te lui om zelf iets te organiseren? Deze zomer zijn er genoeg festivals, zowel in Nederlands als super vette in het buitenland. Denk maar aan het Tomorrowland in België, Lowlands in Nederland en het festival to be van dit moment: Kazantip in Oekraïne.

Namens Cosmogirl! wens ik jullie allemaal een hele fijne zomer. Let the good times roll, lets rock this summer!

Zonnige liefs,
Ying