Femke was jarig en kreeg een te gekke verrassing! SURPRISE!

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover: ik mocht 20 kaarsjes uitblazen en was dan toch écht geen tiener meer. Mijn zus had me al de hele dag in de watten gelegd door mijn nagels te laten doen en een visagiste in te huren die zowel mijn haar als make-up deed.

Zelfs toen mijn vriendje me mee uit eten nam had ik nog geen idee dat er een grote verrassing mij te wachten stond. Het werd pas verdacht toen hij in de auto zei: “Je moet een blinddoek op en oortjes in“. Huh?

Daar zat ik dan geblinddoekt in de auto, met werkelijk geen idee waar ik was. Mijn vriend reed daarbovenop zo’n drie extra rondjes om de rotonde, zodat ik écht helemaal de weg kwijt was.

Toen ik eindelijk mocht uitstappen kon ik me alleen maar concentreren om niet met mijn 12 cm hoge hakken te vallen. Maar wat er toen gebeurde…

Oh my god: wat was ik in shock! Daarbij werd ik ook nog getrakteerd op een hartvormige piñata waarop ik al mijn schrik mocht afreageren, tientallen met handtassen en roze glazuur versierde cupcakes en natuurlijk een roze taart. Werkelijk het leukste cadeau wat ik ooit heb gehad!

Liefs,
Femke
www.youniqueblog.blogspot.com

P.s. Special thanks to my big sis & boyfriend!