Ying werd 16 en vierde haar sweet sixteen met een ‘denim’ feestje!

Twee weekjes geleden schreef ik dat ik bijna jarig was. Gisteren was het dan eindelijk zover. Ik werd eindelijk 16. Hier drank, scooters en feesten!

Voor de verjaardag had ik nog erg mijn twijfels, zou mijn feest niet verschrikkelijk saai worden? Matchen alle vrienden wel bij elkaar? Hoe ga ik dit allemaal combineren met een vriendje op je feest? Achteraf hoefde ik me gelukkig nergens zorgen over te maken.

Als eerste kwamen er twee vriendinnen een half uurtje vroeger. Dit is handig, zo begin je het feestje niet alleen en is het al een beetje gezellig. De vriendinnen hadden ook wat slingers meegenomen voor de extra versiering. Snel daarna stroomde iedereen gezellig binnen.

Het thema van het feest was ‘Denim Party‘. Iedereen moest iets van denim aan hebben anders kwamen ze er niet. Een moeder van een vriend had zelfs speciaal voor mijn verjaardag een spijkerblouse gekocht. En ik zelf had een denim armband om… En een blauwzwart jurkje! De jarige mag tenslotte op een dag er wel eens uitspringen. Wat ook leuk was geweest als iedereen in het wit moest en je zelf in het rood kwam, maar dat vond ik iets te.

Kijken jullie trouwens het programma ‘My Super Sweet 16?’ Het is cliché, maar bijna elke aflevering riep de vader de dochter/zoon naar buiten met alle feestgangers om dan een Landrover naar voren te laten komen. Dit gebeurde ook bij mij, het was echt heel leuk bedacht door een vriendin, maar er kwam geen Vepsa of Landrover, maar een witte fiets! Had mijn vriendin toch even goed bedacht om iedereen te foppen.

En ja, iedereen matchte gelukkig. Het was heel gezellig. Er stond nog maar een bank, zodat de rest gezellig bij staan tafeltjes kon gaan staan. Natuurlijk gingen sommige vrienden wat meer om met andere mensen of met dezelfde, maar er was zeker niemand een loner.

Bedankt, al mijn vrienden en vriendinnen voor deze onvergetelijke 16e verjaardag. Deze zal me nog lang bij blijven. Ik heb de hele avond een big smile op mijn gezicht hebben en er zijn ook veel leuke picca’s geschoten. Dus check jullie Facebook maar binnenkort en be prepared! Op naar het volgende feestje!

Liefs,

Ying

Beeld: weheartit.com