Deze keer heeft Marije een testshoot om haar portfolio aan te vullen! Benieuwd hoe dat gaat en hoe de foto’s zijn geworden? Je leest het in haar nieuwste blog!

En daar stond ik dan, te wachten voor station centraal Amsterdam. Mijn manager zou me ophalen en kwam natuurlijk fashionably late. Met mijn enorme koffer vol kleding achter me aanslepend, vervolgden we onze weg met de tram naar hartje Amsterdam.

Ik had die dag namelijk een testshoot. Dat is een fotoshoot waarbij je de foto’s gebruikt om het portfolio van zowel het model als de fotograaf aan te vullen. Het is dus niet betaald of voor een opdrachtgever.

Die dag schoot mijn manager, Anka, de foto’s. Ik heb namelijk de pech dat ik nog drie jaar mijn school moet afmaken, dus niet doordeweeks kan shooten. En aangezien fotografen ook graag hun weekend vrij willen houden, moet ik het van de vakanties hebben.

Bij haar thuis aangekomen, gingen we gelijk aan de slag. Setjes maken, passen, keuren en op zoek naar de perfect match in de enorme berg kleding. Binnen gingen we aan de slag met naturel foto’s en toen dat erop zat, gingen we het wat extremer maken.

De korsetten, maxi-rokken en hoedjes kwamen tevoorschijn. Zo stond ik aan de Amsterdamse kade te bibberen in mijn shortje met bh. Gelijk kwamen er toeristen toekijken wat ik in hemelsnaam in zo’n outfit met vijf graden buiten deed. Door het grauwe weer is de belichting niet erg mooi geworden, en zijn deze foto’s dus niet door de selectie gekomen. Helaas hier dus geen foto’s van..

Wel heb ik hier de naturel foto’s voor jullie! Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en ik ben tevreden over het resultaat.

Liefs, Marije

Ps. Vergeet niet te stemmen op mijn modecreaties voor kunstbende! Het gaat om de publieksfavoriet prijs! Dat kan hier
/nieuws/fashion/kunstbende-fashion-stem-hier-op-je-favoriet/35673-marije/