Afgelopen zondag bezocht ik The Fashion Lisst. In reclames werd beweerd dat dit de grootste stock & sample sale van Europa zou zijn. Dit maakte mij natuurlijk wel erg nieuwsgierig naar wat dit nou eigenlijk was. Ik bedoel, hoe verleidelijk klinkt dit: ‘cool brands, big discounts’. Niet dat ik nou zo’n merkenpopje ben, helemaal niet juist, maar het is toch leuk om designer jurkjes te scoren voor een super prijsje.

Dit evenement werd tegelijk gehouden met de huishoudbeurs. Ja, jullie kennen het wel: Kweppende huismoeders, trolleys en Frans Bouwer muziek. Ons een weg banend langs deze dames, vonden wij de hal met de big discount. Al snel zag ik dat Bastiaan van Schaik en Mariana Verkerk daar ook waren. Dom als ik was, had ik mijn camera niet mee genomen, dus helaas geen foto’s.

Ik had van tevoren vrij hoge verwachtingen van The Fashion Lisst, maar persoonlijk vond ik het een beetje tegenvallen. Het nam slechts de helft van één van de hallen in de Amsterdam RAI in beslag en sommige stands verkochten echt designer items uit 2000, die nóg zeventig euro kosten.

Maar, er zit een grote maar aan dit verhaal. Ze hadden namelijke ook een stand met wél leuke items, voor mooie prijsjes. En daar ben ik echt super goed geslaagd met een twee (!!) mooie Supertrash items. Een mooi shirtje van een soort velvet en een onwijs mooi kanten jurkje. Het shirtje is te zien op de onderstaande foto, maar voor het jurkje zullen jullie nog even moeten wachten.

We waren vrij snel weer uitgekeken, dus zijn we ook nog even de huishoudbeurs bij langs geweest. Het leukste vond ik de eethal, mjamm wat hadden ze daar lekkere dingen;)

Lots of love,
Lisanne
www.fashionableandme.com