De supergezellige redactie, elke maand een awesome tijdschrift maken… Er zijn veel dingen leuk aan mijn baan bij CosmoGIRL!. Maar het allerleukste? De geweldige mensen die ik mag interviewen!

Als ik iemand vertel wat voor werk ik doe, krijg ik vaak een bepaalde vraag. Of nou ja, eigenlijk twee. Ten eerste: wie was het allerleukste om te interviewen? En daarna: Wie was het stomst?
‘Stom’ zal ik een interview niet snel noemen. Al is het natuurlijk lastig wanneer een celeb na een lange dag vol vragende journalisten éven geen zin meer heeft, en op bed gaat liggen om een dutje te doen (echt gebeurd!).
Maar ik praat liever over de leukste, grappigste en meest bijzondere mensen die ik ooit mocht spreken!

1) Beyoncé. Haar geur ‘Heat’ werd gelanceerd in New York, en daar mocht ik bij zijn. Heel bijzonder! Ik wurmde mezelf naast haar op de bank en we kletsten over haar parfum, Jay-Z en haar muziek. Op de afterparty stond ik opeens te dansen naast Beyoncé, Jay-Z en Usher. Ik heb mezelf echt letterlijk in mijn arm geknepen. Stond ik hier echt?! De opname van het interview staat gelukkig nog steeds op mijn voicerecorder als bewijs 😉

2) Adele. Ik was al fan van Adele’s muziek, maar sinds ik haar sprak, ook van Adele zelf. Wát een coole chick! Grappig (had erna tranen van het lachen), gezellig en helemaal zichzelf.

3) Seann William Scott. De funny dude uit American Pie is in het echt ook zo’n halve gare. In a good way!. In 15 minuten tijd wist hij a) me uit te nodigen op zijn hotelkamer b) ongeveer 120 grappen te maken en c) te leren wat ‘lekker ding’ betekende. Dat laaste schreeuwde hij me na, toen ik achteraf door de gang liep. Die vol stond met collega-journalisten. Hellooooo, rode wangen!

4) Paloma Faith
I love her style! Paloma is een podiumbeest en draagt de meest geweldige outfits ooit. Maar toen ik haar sprak zat ze met krulspelden en opgetrokken knieen tegenover me. Sterallures? Nooit van gehoord!

5) Nigel Barker
Tyra’s vaste fotograaf had een boek geschreven en ging dat promoten in Amsterdam. Als een van de weinigen mocht CG! hem spreken. Een vol half uur gaf hij de ene tip na de andere. Plús inside information over America’s Next Top Model…

6) Valerius
Cute, cuter, cutest. De jongens van Valerius zijn allemaal mooi om naar te kijken én gezellig om mee te kletsen. CG! sprak ze een paar keer en het lijkt wel alsof ze iedere keer leuker worden!