Nog steeds in de vakantie en party mood, heb ik hier een fashionreview van Jeremy Scott voor jullie! Zoals sommigen hem noemen ‘The King of Kitsch’ of ‘The Wild One’. Hij heeft een geweldige show gegeven, en ik ben echt helemaal in love met sommige outfits!

Het regenboogspektakel dat hij neerzette blikt terug op de jaren negentig. Opvallers; de zoete jurkjes in foute kleuren, stretch maxidresses en print leggings voor jongens.

Jeremy probeert emotie in zijn kleding te verwerken. Blij, boos, flirty: you name it! Hij neemt dit heel letterlijk en dat zie je dan ook terug op bijvoorbeeld deze trui met flirty emoticon;

Het hoogtepunt was toch wel toen de ‘magische eenhoornjurk’ te voorschijn kwam aan het eind van de show. Het meest kitchy jurkje dat ik ooit heb gezien. Verder was de collectie heel gevarieerd. Van plastic tot stretch stofjes.

Ook het haar van de modellen was niet doorsnee. Neon kleuren waren in de hoekige pruiken verwerkt en alle modellen hadden dezelfde rechte pony.

Ook in de jongenscollectie was niks basics te ontdekken. Hoewel niets hetzelfde was, waren de kledingstukken toch allemaal even fout! Ik ben nu best wel benieuwd of we het mannelijk geslacht ook echt in het wild gaan spotten met deze kleding:).

En hier, mister Jeremy Scott himself. Gehuld in een Bart Simpsons sweater en een Schotse rok-broek uit zijn eigen collectie.

Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk hem hier! Ook heel leuk zijn de backstage foto’s van Thecobrasnake.com ! Deze zijn hier te bekijken.

Liefs,
Marije