Heb jij nog tips voor Marvy?

Wat een drukke week weer! Het lijkt wel alsof alles steeds sneller gaat. Ik ben op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van mijn event ‘The Model Experience’ op 7 juli in Amsterdam en ik zou het leuk vinden als jullie ook allemaal komen!

Je kunt catwalklessen volgen, leren hoe je je haar stijlt, poseren voor een echte fotograaf en tussendoor even bijkletsen met je vriendinnen bij de Tea Bar. Of volg een foodworkshop waarin je leert hoe je een gezond, lekker en modelproof ontbijt maakt. Je maakt zelfs kans om mee te lopen in een modeshow, spannend!?

Vraag: We zijn nog hard bezig met de verdere invulling van het programma voor die dag, dus ik zou graag van jullie willen weten wat je tijdens The Model Experience allemaal wilt doen/weten/zien?

Maar dat is niet het enige wat me nu bezig houdt. Vorige week kreeg ik een superleuke uitnodiging voor het ‘Gaastra Breakfast’. Dat betekende heerlijk ontbijten met yoghurt en vers fruit, broodjes, overheerlijke cupcakes en de nieuwe collectie ‘Les Voiles de St. Barth bekijken. In St. Bart ben ik trouwens nog nooit geweest en zou ik zo graag een keer naartoe willen!


Gaastra cupcakejes


De Gaastra collectie

?Super gezellig en daar kom je natuurlijk ook weer iedereen uit de modewereld tegen zoals mode journaliste van de Telegraaf Michou Basu en Fashion Director van de JFK Steven Dahlberg.


Michou en ik


Steven en ik

En natuurlijk kon ik het niet laten even iets te passen.

Morgen heb ik een shoot voor Beau Monde. Dan gaat Leco mij onder handen nemen. Ik heb al een paar keer met Leco gewerkt en hij zorgt er altijd voor dat ik me heel mooi voel als hij mijn make-up heeft gedaan.


Mijn LecoLook

Deze shoot was voor het boek van Leco. De fotograaf die deze foto heeft gemaakt is Mike van der Toorn.

Nu mag hij losgaan op mij met zijn eigen ‘LecoLook’. Ik ben heel erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien. Volgende week zet ik de foto’s in mijn blog!

Stacey, jij wint deze week het geurtje ‘Fresh’ van Mexx, want jij had namelijk een hele leuke tip:?
“Hi Marvy, wat een leuke blog weer! ?Mijn beautysecret is als ik voor de spiegel sta, en zie dat mijn haar statisch is, dan pak ik een make-up doekje (nivea werkt het best), en dan ga ik langzaam met het doekje over mijn haar.?”

Stuur je adresgegevens naar en je krijgt het geurtje z.s.m. thuis gestuurd. En schrijf er ook even bij of je het mannengeurtje of het vrouwengeurtje wilt hebben.

Volgende week krijg ik de bindweefselmassage waar Carice het over had, ik ben heel benieuwd hoe dat gaat worden, aaaaahhh!

Enjoy the sun!
Xoxo