Marije spotte een man met een stijlgevoel waar ze u tegen kon zeggen.. Wie is deze mystery man?!

Stiekeme blikken en zacht geroezemoes. Elke keer als hij binnenkomt verstommen de geluiden en wordt elke beweging gade geslagen. Soms komt hij in midi-skirt met Louis Vuitton jas, de andere keer heeft hij zijn dikke Gucci truien uit de kast getrokken. Altijd tot in de puntjes verzorgd.

En hij heeft een baard. Niet een klein stoppelbaardje, nee, een enorme baard! Zo’n eentje waar je van alles in kan verstoppen. Ik wil er zo graag in grijpen, maar ik verman me. Toch ben ik benieuwd naar wat hij in zijn baard te verbergen heeft, wie hij werkelijk is. Deze man vraagt om nader onderzoek!

Ik raap al mijn moed bij elkaar en stap op hem af. Een klein tikje op de zachte stof van zijn camel coat en hij, inclusief zijn enorme baard, draaien zich naar mij om. Helaas schoot mij geen geweldige openingszin te binnen.

Dus hoorde ik mijzelf stamelen waar hij zijn prachtige tas had gekocht. Ik kreeg een verdwaasde blik terug en hij brabbelde wat terug in een onbegrijpelijk taaltje. Zelfs mijn poging in het Engels liet mijn moed verder zinken. Nooit zal ik te weten komen wie deze stijlvolle man is, bedacht ik.

Maar toen ik een week erna wat zat te internetten puilden mijn ogen uit van verbazing Daar zag ik hem, op een van de meest toonaangevende modeblogs. Met zijn perfecte baard en zijn Louis Vuitton camel coat. Eindelijk had ik een naam, en na wat research blijkt hij designer + model te zijn. Wat graag wil ik zijn geweldige stijl met de wereld delen! Hier wat foto’s :

Liefs, Marije