‘You can be the greatest, you can be the best, you can be the King-Kong banging on your chest.’

Zo begint de nieuwste hit van The Script samen met Will.I.am. De Ierse band heeft al een aantal keer in Nederland opgetreden: twee keer bij een liveshow van The Voice Of Holland en verder in Paradiso en op Pinkpop. 25 januari brengt de band weer een bezoekje aan ons land en zijn ze te bewonderen in Ziggo Dome in Amsterdam!

The Script bestaat uit drie bandleden: Danny O’Donoghue, Mark Sheehan en Glen Joseph Power. Danny en Mark kenden elkaar al sinds ze klein waren en speelden toen al in verschillende bandjes.

The Script begon in 2007: toen brachten ze hun eerste single ‘We Cry’ uit. In 2008 volgde het eerste album met de titel The Script. Eerst veroverden ze Groot-Brittannië. Daarna werden ze al vrij snel een groot, internationaal succes met de hits ‘The Man Who Can’t Be Moved’ en ‘Breakeven’.

In 2010 kwam hun tweede album uit Science & Faith. Dit jaar brachten ze hun derde album uit, die #3 heet. ‘Hall of Fame’ werd een supergroot succes. Toen het nummer uitkwam, stond het al na twee weken in Groot-Brittannië op nummer een. Tot nu toe heeft de band onder anderen getoerd met U2, Take That en Paul McCartney.


Voor iedereen die de 25e naar hun concert gaat: alvast heel veel plezier!

Liefs,

Ying

Fotografie: Thescriptmusic.com