Sara is entertainmentredacteur bij CosmoGIRL!. Als filmjunkie, muziekliefhebber, tv-serie addict en tijdschriftenverslaafde blogt ze regelmatig over celeb stuff.

Voor een tijdschrift werken is al mijn droom zolang ik me kan herinneren. Op mijn vierde maakte ik al hele boekwerken. Mét onleesbaar kriebelhandschrift, want ik kon natuurlijk nog niet schrijven. Dat boek heb ik nog steeds. En die droom van toen is nog uitgekomen ook!

Op de redactie krijgen we vaak de vraag hoe het ons is gelukt om die dream jobs binnen te hengelen. Zelf heb ik een HBO studie journalistiek gedaan in Tilburg, en Filmwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Een goede tip, voor als je later ook graag bij een tijdschrift wil werken, is om tijdens je studie al freelance klussen te doen. Mail of bel naar een redactie met alle briljante ideeën die je voor hun blad hebt, en wie weet! Zo doe je in ieder geval ervaring op, en dat is super belangrijk in de tijdschriftenwereld.

Ik werk nu ruim drie jaar voor CosmoGIRL! en het is nog steeds de beste baan ever. Het ene moment zit ik met Lady Gaga te kletsen over schoenen, het andere moment drink ik een kopje thee met Vanessa Hudgens in LA. Of ik zit gewoon op de redactie in Amsterdam. Ook leuk, want het stikt bij ons van de leuke en lieve meiden (plus één man). We werken hard, maar er is ook altijd wat te lachen (en te snacken). Van alle fun things die ik meemaak zal ik jullie op de hoogte houden. En bij vragen, kun je me hier een berichtje sturen.

Welkom op onze nieuwe site en enjoy!

Liefs, Sara