Tim zag Epke Zonderland vroeger trainen…

Lieve Cosmogirls,

Na genoten te hebben van de slotceremonie van de Olympische Spelen zit ik nu voor jullie mijn volgende blog te schrijven.

Allereerst over de Olympische Spelen: wat heb ik genoten zeg! Ik vond het heerlijk om iedere dag weer Nederland 1 aan te zetten en te genieten van sporten waar je normaal gesproken niet snel naar kijkt. Neem bijvoorbeeld de springruiters. Naar alle eerlijkheid moet ik zeggen dat ik daar normaal gesproken nooit naar kijk. Maar nu zat ik op het puntje van mijn stoel en zat ik te juichen hoe we zilver pakten! Fantastisch!

Een olympiër wil ik nog even specifiek feliciteren: en dat is Epke Zonderland. En nee, echt niet omdat hij ook Fries is net als ik. Ik wil toch even mijn bewondering uiten over het feit dat je zo goed kan presenteren onder zo’n immense druk! Vroeger heb ik nog een jaar op het cios gezeten (sportopleiding) in Heerenveen.En regelmatig kwam ik dan ook in de turnhal. En daar zag ik Epke vaak trainen. Iedere dag weer, elke keer weer alles uit jezelf houden. Met maar een doel! Goud!

Ik keek naar hem, vlak voor dat hij moest, haalde de Duitse jongen een enorm hoge score en dacht: oh shit , als Epke zich hier maar niks van aantrekt.Toen zag ik hem opkomen. En zag ik hoe gefocust hij was. Alleen maar gericht op zichzelf .En het dan gewoon flikken! Epke, ook al zul je dit wellicht niet lezen: ik wil toch hierbij mijn bewondering voor je uitspreken en je hebt het dubbel en dwars verdiend!
Ook alle andere winnaars, top! Ik heb genoten van jullie! Dank je wel..

Nu genoeg gezegd te hebben over de olympische spelen focus ik me weer even op mezelf! Haha 😉 Mijn nieuwe single: ‘De Hele Nacht” is net een paar weken uit en ik kreeg deze week het goede nieuws te horen dat 100%nl hem heeft toegevoegd aan de playlist! Ze zijn erg enthousiast en daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee!

Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe single voor het eerst live gezongen tijden Dutch Valley! Het nieuwe event waar jullie vast wel iets van mee hebben gekregen. Vorig jaar was het voor het eerst en was het erg slecht weer! Dit jaar was ‘t gelukkig een enorm succes met maar liefst 35 000 bezoekers! Er waren super leuke artiesten: van Di-rect tot The Opposities! Ik vond het weer een eer om erbij te zijn!

Verder werd ik ook opgebeld door de Tros of ik dit jaar weer samen met Monique Smit de BUMA nl awards wilde presenteren! Ik zei natuurlijk meteen ‘ja’! Een muziekprijs voor Nederlandstalige artiesten die ook uitgezonden zal worden op Ned. 1! Ik kijk er nu al naar uit!

Deze week belooft ook weer veel goeds! De promotie van mijn nieuwe single loopt lekker door. En ik heb hele leuke optredens staan! Vrijdag in mijn eigen dorp in Bakkeveen tijdens het Dodo festival,en zaterdag treed ik op tijdens het Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam dat de Avro zal uitzenden!

Het wordt weer een gezellig druk weekje!

Tot volgende week!

Liefs Tim