Van optreden naar optreden via event naar optreden…

Lieve Cosmogirls,

Het was weer een lekker weekje! Met bijzondere momenten..

Afgelopen woensdag werd ik gevraagd om bij te dragen aan de Cappies awards voor de Tros. De Cappies awards zijn bedoeld voor kinderen die ondanks hun handicap vol voor hun passie en dromen gaan. Een van de kandidaten Rolien heeft een spierziekte, maar ook beenlengte verschil. En zij is groot fan van mij en wilde mij als haar ambassadeur.

Ik zei natuurlijk meteen ja toen ik gevraagd werd om dat te gaan doen. Dat vind ik het mooie aan dit vak. Dat je iets voor iemand kan betekenen. Zo’n meisje heeft zo’n heftig leven, maar ondanks alles blijft ze haar passie volgen en dat kan me ontzettend raken. Het was fantastisch om te doen! Ze ging dansen . Dat is en blijft haar grote passie. Het was fantastisch. Backstage stond ik bij haar ouders. Je had ze moeten zien. Vol met tranen en bewondering keken ze naar hun dochter. Zo bijzonder!

Afgelopen vrijdag moest ik optreden in Raalte! Ik was wel vaker in Raalte geweest maar heb nooit geweten dat het feest wat ze daar hebben zo groot was! Er was niet 1 podium maar wel 3! Haha!
Er stonden allemaal kids te wachten op mij en Monique Smit en het was heerlijk om daar te mogen optreden. Dank jullie wel!

Zaterdag was een hele lange dag! s’Ochtends werd ik opgehaald door mijn goede vriend Hielke. Die vaak met mij mee gaat naar optredens.Ik ben ontzettend blij dat hij dat voor mij wil doen. Want eigenlijk is het niet veilig dat je overal met optreden en dan ook nog weer zelf terug moet rijden. Dus Hielke is mijn kanjer!

We gingen s’ochtends vroeg dus weg, want ik moest om 10 uur in Walibi zijn voor het meiden event. Ik was gevraagd om een quiz te presenteren. Heel simpel , ik stel een vraag en je ging in het vak ja of nee staan.En ik mocht mooie prijzen weg geven. Het werd een gekkenhuis want ik mocht ook 2 Blackberry’s weg geven! Het was ontzettend leuk om te doen. Maar best wel pittig, want het ging de hele dag door tot half 6!

Ik was redelijk kapot maar om half 11 stond er nog een optreden gepland in Fijnaart (Roosendaal) nog een mooi eindje rijden dus. We besloten om onderweg naar maar ergens een hapje te gaan eten. We kwamen in Houten terecht bij een wok restaurant.prima te doen! Maar soms moet ik nog wel erg wennen dat ik een beetje bekend ben.Ik voelde me meteen al bij binnen komst van het restaurant ontzettend bekeken.

En het duurde ook niet lang voordat ik met de eerste mensen op de foto moest. Ik wil gewoon even een hapje eten en stap daar zonder enig idee naar binnen. Maar meteen bij binnenkomst besef ik: ja shit, ik ben ook bekend. Vaak vergeet ik dat, want ik ben een nuchtere jongen. Toch blijf ik het vreemd vinden. Vooral als mensen stiekem foto’s van je willen maken terwijl ik zit te eten. Dan denk ik wel van: je mag best met me op de foto, maar vraag het even. Het hoort bij het vak en dat weet ik ook. En als ik er geen zin in heb dan had ik maar door de mc drive moeten gaan.

Het laatste optreden in Fijnaart was ook weer een feestje! Dol enthousiaste mensen en hele leuke organisatie. Het optreden was te gek, echt zo’n optreden van zo mogen ze altijd wel zijn. Daarna wachtte ons de lange terug weg nog naar huis. Rond kwart voor 3 lag ik in mijn bedje. Gesloopt maar wel weer voldaan!

Ben benieuwd wat deze week mij gaat brengen!

Liefs,
Tim