Tim heeft een rustig weekje gehad, maar deze rust duurt niet lang: er staat veel spannends te gebeuren!

Lieve Cosmogirls,

Hier weer een nieuwe blog.

Tja wat moet ik vertellen over deze week… Ik benoem deze week tot ‘tussenweek’: een week waarin niet veel gebeurde en waar het vooral stilte voor de storm was. Dus wat ga je doen als er veel zakelijke dingen om je heen gebeuren, waar je zelf even buiten staat? In mijn geval gaf ik mijn kamer een opknapbeurt! Eerlijk gezegd heb ik twee linkerhanden, dus het bleek nog een hele klus te zijn haha! Maar het was zeker de moeite waard en het is uiteindelijk gelukt.

De komende weken gaat er veel gebeuren, waar ik jammer genoeg nu nog niet veel over kan vertellen. Maar wat ik wel alvast kan melden is dat het erg bijzonder gaat worden. Zo staan er repetities op het programma voor een muziekprogramma waar ik aan mee ga doen en staan er opnames gepland voor Zappendael. Een spannend kinderprogramma wat binnenkort te zien zal zijn bij Zapp. Hierbij kunnen kinderen interactief mee doen op internet. Ik ga er nog niet te veel over vertellen, maar voor de kids wordt het hartstikke spannend! Ook ga ik weer acteerlessen volgen bij Hugo Metsers. Acteren is ten slotte een van mijn grote passies. Een van mijn dromen blijft toch om in films te spelen. Maar daarvoor vind ik van mezelf dat ik me ook moet ontwikkelen als acteur en daar heb ik ontzettend veel zin in! Er gaat nog iets gebeuren op acteergebied maar ook daarover kan ik helaas nog niks vertellen. Sorry!

Gister had ik nog wel een erg leuk optreden in Zutphen! Ik moest daar optreden tijdens de kermis en het was ontzettend druk met veel enthousiaste mensen! Echt een feestje: elke keer is het weer afwachten waar je terecht komt. En vaak vind ik dat ook altijd even spannend: waar kom ik terecht? Zijn er leuke mensen? Is de sfeer goed? In Zutphen was het in ieder geval top! Ik wil dan ook iedereen bedanken die daar was, ook de organisatie! Thanks!

De single ‘De hele nacht’ gaat ook nog steeds erg goed. Langzamerhand leren steeds meer mensen het liedje kennen. Zaterdag was ik even in de plaatselijke kroeg en hoorde ik veel mensen het nummer meezingen. Dat is natuurlijk een goed teken! Ook stond het nummer deze week al op 8 in de 100%nl top 10! Dat is ontzettend fijn, want op die lijst kan je gewoon zelf stemmen!

Toch bizar, vroeger werden er nog echt singles verkocht, maar tegenwoordig gebeurt dat niet meer en er zijn een aantal platenmaatschappijen die zelf de singles opkopen om op die manier hoog in de top 40 te komen. Hoe moet een artiest als ik met een platenmaatschappij, die dat begrijpelijk niet doet, in de hitlijst terecht komen? En nee, ik ben zelf ook geen multimiljonair die dat zo maar doet. Ik sta pas aan het begin en ik heb nog geen 100.000 volgers op Twitter. Dit vind ik het gekke aan de muziekwereld en het is wel eens frustrerend voor nieuw, jong talent om daar tegenop te boksen.

Ik zou het eerlijker vinden als er een nieuwe hitlijst zou komen waar bijvoorbeeld ook het aantal YouTube-views mee zou worden geteld.
Maarja, ik heb het niet voor het zeggen…

Daarom ben ik blij dat ik op 8 sta in de 100%nl top 10, want daar kunnen mensen zelf op stemmen. Stem ook op mijn single ‘De hele nacht’ op www.100p.nl.

Deze week wordt het weer druk met optredens, repetities en draaidagen voor Zappendael. En ondertussen is mijn vader ook bijna jarig! Reden genoeg voor een feestje.

Voor alle girls die weer moeten beginnen met school of werk: Good luck!

Volg me ook op twitter!

Tot volgende week,

Liefs Tim