…het Kinderprinsengrachtconcert en meer…

Lieve cosmogirls!

Wat was het weer een heerlijke week! Met veel zon en leuke,bijzondere momenten!

Zoals jullie weten is mijn nieuwe single: de hele nacht een aantal weken uit, en de eerste reacties erg positief.
Hij wordt al lekker gedraaid op de radio.

En afgelopen zaterdag zat ik in de auto richting het Kinderprinsengrachtenconcert (waarover straks meer) en zat ik te luisteren naar 100%nl. En tot mijn eigen grote verbazing stond mijn nieuwe single vanuit het niets al op 10 in de 100%nl top 10! En dat na een week gedraaid te zijn. Dat was een heerlijk gevoel!

Mijn nieuwe single gaat dus goed. Ondertussen zijn we ook druk aan het bedenken hoe de clip er een beetje moet uit gaan zien. Daar zit ook schot in! Het wordt vast en zeker te gek! Snel meer dus.

Afgelopen vrijdag begon mijn weekend echt heerlijk! Wel druk maar vol met leuke dingen. Eerst had ik opnames voor iets waarover ik nu nog niks mag zeggen maar wat wel ontzettend leuk wordt. Het heeft te maken met een nieuw liedje met meerdere leuke collega’s. Maar daarover later meer!

Daar begon de dag al ontzettend goed mee. Vroeg starten in Den Haag om het liedje en de clip meteen op te nemen. Ik moest daarna wel meteen door want om 13.00 uur stond er een repetitie gepland voor het Kinderprinsengrachtenconcert van de Avro. Live met orkest heb ik opgetreden en een getalenteerde jongen zou mij begeleiden. Het was te gek! Het orkest was zoo goed en Jakob de jongen die me begeleidde is zo ongelofelijk muzikaal. Niet normaal meer gewoon.

Ik zelf vond het best spannnend. Voor het eerst live met orkest een liedje zingen tijdens zo’n mooi bijzonder evenement. Het was even wennen maar later ging het erg goed en ging met een top gevoel naar huis. Jakob en het orkest waren te gek dat kon niet mis gaan. Na het repeteren moest ik heel snel naar Friesland. Want s’avonds moest ik optreden tijdens het Dodo festival in Bakkeveen. En wat een succes was dat! Het was ram vol op het plein en ik had mijn lieve vriendin Monique Smit ook mee gebracht. Het was te gek! En na de tijd was het een gekkenhuis. We kwamen bijna niet door de mensen massa heen haha!

Daarna ben ik vroeg gaan slapen want het Kpgc stond voor de deur. Al vroeg ben ik naar Amsterdam toe gereden en half 2 moesten we ter plaatse zijn. Eerst gingen we repeteren dat ging top! En rond kwart voor 5 begon het allemaal.Ik was niet de enige artiest. Ook Jennifer Ewbank en Dean Saunders verzorgden een optreden. Dat deden zij fantastisch! Het was afgelopen zaterdag ook zulk mooi weer, dus de prinsengracht lag al helemaal vol met bootjes en de mensen waren in volle getallen gekomen. Het was een ervaring om nooit weer te vergeten! Ik ben trots dat ik dit heb mogen mee maken. En ongelofelijk trots op mijn persoonlijke begeleider Jakob! Je was werelds!

Na het concert moest ik nog snel door naar Almere waar het festival Zand bezig was! Op 20 september mag ik samen met Monique Smit de BUMA nl awards presenteren en Frans Duijts is ook genomineerd. En die mocht ik Op festival zand verrassen met twee nominaties.voor beste zanger en beste album! Stemmen kan vanaf volgende week via: www.sterren.nl

Ik mocht na het verrassen van Frans lekker nog even blijven en zo kon ik nog genieten van optreden van : Van Velzen en Guus Meeuwis! Ik had niets te klagen 😉

Gister zou het de warmste dag van het jaar worden. En dat is het ook geworden! Maar ik moest s’middags optreden in Eindhoven voor hart voor muziek! Het was snik heet dus ben ik s’ochtends vroeg al naar Eindhoven gereden en heb ik daar een plas opgezocht waar ik nog lekker even verkoeling kon zoeken.

Het optreden in Eindhoven was ontzettend leuk! En het bijzondere aan dat optreden waren toch echt mijn fans! Die gewoon de hele middag in de hitte op mij hebben gewacht. Het doet me zoveel om dat te zien. En ik vind het elke keer ook nog onwerkelijk dat ze er voor me zijn. Ook alle andere fans die er dit weekend keer op keer weer bij waren. Jullie maken het iedere keer weer bijzonder en geven me de drive om door te gaan.

Het was weer een heerlijke week met zulke mooie leuke dingen! Ik wil iedereen bedanken die deze week weer ervoor hebben gezorgd dat ik elke keer weer geniet van de mooie momenten die ik als artiest mag mee maken. Daarvoor ben ik ontzettend dankbaar!

We gaan weer zien wat deze week me brengt. Het blijft een raadsel 😉

Veel liefs

Tim Douwsma