Het is zover, de laatste week van mijn stage bij CosmoGIRL!

En dus ook mijn laatste blog! *Snik*

Save the best for last is het spreekwoord, en dat is bij mijn stage zeker waar! Want wat gebeurde er onwijs veel de afgelopen week! De beautykast moest opgeruimd en dat was een enorme klus. We zijn bijna twee dagen bezig geweest om alle lipgloss, nagellak en parfum uit de kast te halen en een nieuw plekje te geven. Gelukkig is er nu weer genoeg plaats voor allemaal nieuwe spulletjes.

Donderdag leek een rustige dag te worden, maar toen stonden Bram en Jochem van OSL ineens voor de deur om ons nog even te bedanken met een heerlijk stukje taart. Superlief natuurlijk, maar van dat werken kwam niet zoveel meer terecht 😉

Vrijdag was helemaal een ramp, want het was tijd voor highlight van het jaar: het CG! redactie-uitje! Al dagen van tevoren werd er over gepraat. Wat gaan we allemaal doen? Wat heeft Suuz bedacht? Het bleef tot het laatste moment spannend, maar we konden allemaal opgelucht ademhalen.

Geen stormbaan, roeien op de grachten of skaten door het Vondelpark in de stromende regen… Wat we wel gingen doen? Dat lees je binnenkort in CG! Een ding kan ik alvast verklappen:er waren pruiken, marsepein en yells involved. Ik heb nog nooit zo’n hysterisch bedrijfsuitje meegemaakt. And that’s a good thing! 😛

Een weekendje om bij te komen en maandagochtend meteen weer door met ballonnen blazen en Suuz haar kantoor versieren met alle roze spullen die er maar te krijgen zijn. Tijd voor een babyshower! We hebben Suuz de schrik van haar leven bezorgd en een supergezellige ochtend gehad. Stage bij CG! is een groot feest!

Stage bij CG! rocks omdat:
– De redactie zo heerlijk hysterisch is
– Je mee mag werken aan het leukste tijdschrift van Nederland
– Je voor cameravrouw mag spelen en meteen de beste beautytips van Thijs Willekes himself krijgt
– Er soms leuke gasten (OSL) langskomen op de redactie
– Het roze kantoor waar je iedere dag vrolijk van wordt
– Er altijd reden voor een feestje is
– Je mag schrijven over de leukste onderwerpen die er zijn
– Je helemaal blij wordt van alle reacties van lezeressen, you are the best!

– Ik nog drie maanden mag blijven! Ik ga even een weekje met vakantie, maar daarna ben ik weer helemaal terug om aan het leukste tijdschrift van Nederland te werken. Whahaaaaa!