Marije is deze week into de fashion van boys..!

Mannen, we zullen ze nooit begrijpen. Waarom doet een jongen altijd anders bij zijn vrienden en gaan meisjes altijd met zijn allen naar de WC? No one knows…

Maar toch beginnen we steeds meer op elkaar te lijken. En dan heb ik het vooral over dezelfde kleding. Ook wel de tomboy-look genoemd. Zo is dit ook een van de nieuwste trends van dit seizoen. Witte overhemden, platte schoenen en wijde broeken stelen de show bij fashionweeks in New York, Parijs en Milaan. En denk dan niet aan mannelijke modellen die de catwalk opdenderen, nee, vrouwelijke meiden die op een ongelooflijke classy-way hun tomboy-look showen.

Ook op straat zie je dat de look steeds meer terugkomt. Meisjes met oversized truien en baseball jackets, net alsof ze die van hun vriendje gestolen hebben. Met hun witte overhemden en zwarte blazers paraderen ze over straat alsof het hun eigen catwalk is. Ook meisjes met kort gewiekt haar veroveren de straat. Van stekeltjes tot kuiven, maar toch nog steeds op hun eigen rebelse maar sexy manier.

En aangezien we niet in het hoofd van jongens een kijkje kunnen nemen, kunnen we het altijd proberen door ons boyish aan te kleden ;).

Liefs, Marije.