Mika (23) is hair and make-up-stylist en werkt o.a. met LaPaay cosmetics. Voor jullie blogt hij over beautytrends, do’s en don’ts.

Je kent het vast wel, ‘s ochtends vroeg voor de spiegel in de badkamer denkend: O MY GOD, eerst maar eens douchen, tanden poetsen en wat make-up op. Ik kijk tegenwoordig al niet eens meer in de spiegel om de schrik maar te voorkomen.

Hoe lekker zou het zijn om op te staan en er perfect en stralend uit te zien? Maar helaas, zo is het leven nou eenmaal niet, of toch wel?

Een van mijn dierbaarste vriendinnetjes is fotomodel en toen zij voor het eerst bij mij logeerde na een avond stappen was ik verbijsterd toen ik haar s’ morgens zag opstaan. Los van haar humeur heb ik zelden mensen zo fantastisch uit bed zien stappen. Ze zag er zo fris en stralend uit en dat terwijl ze nog geen 5 min wakker was. Het enige wat ik kon doen was kijken. Kijken en denken wat heeft zij wat ik niet heb? Dit was voor mij weer eens het bewijs, dat je mooi bent zoals je bent.

En iedere keer wanneer ze van een fotoshoot terugkomt en haar gezicht weer gewassen heeft denk ik weer. Wauw, zo ben je het mooist.

Wat is haar geheim? Hoe zorgt zij ervoor dat ze er zo goed en stralend uitziet? Heeft ze de duurste creme’s? Is het de zeep? Ik heb het haar gevraagd en ze geeft ons haar 3 beste tips.

1.Gezond eten en veel bewegen:?logisch! het eten van een stuk fruit is natuurlijk beter voor je huid dan een reep chocolade. ?En door genoeg te bewegen en te transpireren geef je het lichaam de kans om van de afvalstoffen af te komen. ?

2. Water drinken:?Water reinigt je hele lichaam van binnenuit. Zorg dat je iedere dag voldoende water drinkt en jezelf hiermee zuivert, ook dit zul je zien aan je huid.?

3. Koffie scrub, doe een beetje koffiepoeder en water bij elkaar. Smeer dit op je gezicht en maak zacht roterende bewegingen, was het eraf en smeer het product “Tee Tree“ van De Tuinen op je gezicht. Deze behandeling doe je voor het slapen gaan en je zult er stralend uitzien de volgende ochtend.