Lisanne was erbij!

Een hele tijd geleden gingen de geruchten al rond: Topshop komt naar Amsterdam! Door alleen al te denken aan het feit dat Topshop éindelijk naar Amsterdam kwam , ging het hartje van iedere modemeisje sneller kloppen. Topshop zou een shop-in-shop worden in de SPRMRKT aan de Rozengracht.

Dinsdagavond deed ik mijn dagelijkse ‘site’ rondje. Ik kwam langs ILFN en zag dat ze aan de meest fanatieke Topshop lovers kaarten weg zouden geven. Ik deed mee en blijkbaar was het mijn lucky day, want die woensdag kreeg ik een berichtje dat ik de kaarten had gewonnen! Ik was super blij, ik? (jaa, echt ik!) mocht donderdag naar Amsterdam, naar de opening van de Topshop. Waaaaaaha, enthousiast belde ik een vriendin op om te vragen of ze mee ging. Of course, wie wil er nou niet mee?

En toen was de donderdag aangebroken. Stress, stress, stress. Uit school super snel naar huis, in een kwartier omkleden, hup in de auto en in anderhalf uur naar Amsterdam. We zaten eindelijk in de auto, qua tijd zaten we op schema, nu kon er niets meer misgaan toch? Jullie raden het antwoord al: wel dus! Ik was zo slim geweest om de geheugenkaart van mijn camera in mijn computer te laten zitten, zonder kon ik geen foto’s maken.

We waren inmiddels toch wat aan de late kant, toen ik een winkel zag waar ik wist dat ze dit verkochten ben ik snel naar binnen gerend en heb een geheugenkaartje gekocht. En toen
…kon het feest beginnen! Ik was nog nooit op zo’n soort feestje geweest, niet wetende dat iedereen fashionably late zou komen.

Toen we aankwamen, hebben we nog 10 minuten buiten gewacht en mochten we naar binnen. Eenmaal binnen werden we op de foto gezet en stond er een lekkere cocktail op ons te wachten. Qua gasten waren er een paar BN’ers, fashion editors, bloggers en andere bekende mode mensen. Na een uurtje hield Nel Strijkers, de eigenaresse van de SPRMRKT, een speech.

Daarna kwam er een optreden van de MaloManiacs en toen … viel het doek en was de Topshop geopend! Het was een hele eer om als één van de eerste naar binnen te mogen en de geweldige kleding van Topshop te voelen, ruiken en fotograferen. Er zaten een aantal mooie stukken bij. Ik ben helemaal verliefd geworden op de rode broek!

We hebben een geweldige avond gehad! Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten van deze opening, maar het was echt heel erg leuk. We hebben het heel gezellig gehad en ik heb veel inspiratie opgedaan. Dit soort feestjes zijn zeker voor herhaling vatbaar!

Benieuwd naar meer foto’s? Neem dan een kijkje op mijn blog: http://fashionableandme.blogspot.com/2011/06/topshop-opening.html

Lots of love,
Lisanne