Marije Pöpping (14) komt uit Dieren, waar ze in 3 vwo zit. Ze blogt over fashion, beauty en haar leven als beginnend model.

Iedereen heeft er last van, een verslaving waar je maar niet van afkomt. Dat kan snoepen, sporten of sms’en zijn. Maar je kan ook doorslaan. Zo ken ik iemand die verslaafd is een het sorteren van zijn M&M’s. Rood bij rood, blauw bij blauw, ga zo maar door.

Zelf heb ik stiekem ook een verslaving. Ik ben namelijk erg verslaafd aan mode! En dan niet een klein beetje, maar extreem.. Zo wil mijn kledingkast niet meer dicht, de schoenenverzameling past alleen nog maar onder mijn bed en er ligt zo ongeveer een halve sieradenwinkel op mijn bureau. Maar toch ben ik nog lang niet uitgeshopt! Want in het midden van de maand, als mijn kleedgeld langzaam van mijn rekening af stroomt, heb ik altijd een kleine depressie. De verleiding om de trein naar de stad te pakken is dan meestal erg groot en zelfs mijn lege koude portemonnee ziet er triest uit.. Die laatste weken zijn altijd killing.

Maar als het einde van de maand nadert zie ik altijd weer licht aan het einde van de tunnel. Want nog maar een paar dagen en dan kan ik weer aan de gang. Internet word al afgestruind en magazines uitgepluist op zoek naar de laatste trends. En zo begint mijn nieuwe maand weer. Misschien herken je dit ook wel? Dan heb je waarschijnlijk net zo’n extreme, maar leuke, verslaving als ik. Mijn volgende blogs gaan over fashion, beauty, modellen en alles wat daar mee te maken heeft.