Roos spot de trends van nu

De trends uit de 90’s lijken wel herboren te zijn, nonchalante make up en hair-do’s, zware juwelen, maxi jurken en grauwe kleuren zijn de afgelopen tijd vaak gespot op de catwalk. De ‘I couldn’t care less’ expressie maken de ‘grunge’ foto’s mysterieus en erg origineel.

Kijk maar eens naar de oude 90210 afleveringen; high waisted broeken en rokken, big hair en felgekleurde blouses zijn daar niet te missen. Grote denim jacks gecombineerd met schattige jurkjes en stoere docs zijn ook outfits die je (vooral in Londen) vaak voorbij ziet komen.

Kurt Cobain was en is natuurlijk een grote legende uit de 90’s. Hij en Courtney Love zijn voor veel mensen op muziek maar ook op fashiongebied een grote bron van inspiratie. Kijk bijvoorbeeld naar de bekende plaid blouse, die is vooral populair geworden door Mr. Cobain himself.

Wat mij betreft is dit een trend waar je veel mee kunt, niets is te veel en het hoeft er niet uit te zien alsof je er dagenlang over hebt nagedacht. Het nonchalante spreekt me heel erg aan en bepaalde items vind ik ook erg leuk, bijvoorbeeld de ronde zonnebrillen, gekleurde haren en cropped tops.

Het zijn items die ik zelf zo zou dragen. Voor mij kent mode geen regels en dat is precies wat deze foto’s uitstralen. Niet te erg binnen de lijntjes werken en altijd creatief en open minded blijven.

Wat vinden jullie van de ‘90s trend, hot or not? Let me know!
Liefs,
Roos