Roos heeft een nieuwe obsessie: preppy kraagjes!

Voor de meiden die mijn blog zo nu en dan eens bekijken is het denk ik wel duidelijk dat ik gek ben op schattige details: Kant, pareltjes, rokjes, strikjes en ga zo maar door. Mijn grootste ‘obsessie’ (want zo mag ik het denk ik wel noemen aangezien ik meer dan 8 kledingstukken heb met dit detail) van het moment zijn toch wel cute collars. Ze voegen net die extra preppy touch toe aan je outfit.

Ik ben natuurlijk niet de enige die dol is op deze leuke kraagjes, ook andere bloggers zijn er vaak mee gespot.

Zie hier Rachel van Jag Lever. Zij combineert haar kraagje, op een simpele maar toch hele leuke manier, met een kitschy sweater.

Kraagje – vintage

Ik heb pas ook wat outfitfoto’s gemaakt van mijn favoriete blouse & kraagje. Het is geen al te speciale outfit, gewoon simpel; een opvallende blouse, simpele jeans en mijn KO-lita’s eronder.

Blouse – http://www.porchpeople.nl/vintage/

Ben jij ook al dol op de kraagjes, of ben je benieuwd hoe je ze zelf kan maken? Bekijk dit filmpje dan eens! Het is erg leuk en simpel om zelf te maken en je kunt alle kanten op.

Tip: Ga eens langs bij de kringloop winkel, daar hebben ze vaak voor minder dan 3 euro blouses waarvan je de kraagjes kunt gebruiken. Fluweel, denim, katoen, you name it.

Liefs,

Roos

http://www.laceandpearlss.blogspot.com