Roos bekijkt een toffe trend van wat dichterbij! Gezien op Lookbook & bij bloggers: de army-parka!

Het is moeilijk om weer aan de strenge winter van vorig jaar te denken, maar we moeten er toch echt aan geloven. Dit jaar hebben de designers praktisch gedacht. Ze hebben super-luxe parka’s laten verschijnen. Het van oorsprong militaire-jasje is ook vaak te vinden op Lookbook en daarom hier wat looks om jullie te inspireren.

Olivia draagt haar parka gecombineerd met een hele grote witte kabeltrui en een basic broek. Alleen al door haar prachtige gezicht wordt elke outfit van haar een soort kunstwerkje.

Zina heeft een hele moderne en stijlvolle combinatie gemaakt met haar parka. Ze laat er niets van het lompe waar de jas nogal om bekend staat van over. Door haar hoge hakken en rokje maakt ze het geheel veel vrouwelijker.

Amanda’s outfit is een voorbeeld van de stoerdere outfits die je met de jas kunt maken. Ze draagt hem voornamelijk met zwart en combat boots. Dit is ook een simpele outfit maar door de legging laat ze hem zeker opvallen.

Dani combineert haar parka met een schattig rokje en draagt daarboven een shirt met een etnische print. Haar combinaties zijn altijd erg experimenteel en opvallend maar dit is een van de iets rustigere outfits, iets waar ik zelf erg dol op ben.

En, welke outfit vinden jullie het mooist?

Liefs,
Roos