Marije spotte een leuke trend op de catwalks: de tribal trend!

Zelf ben ik er al helemaal gek op, de tribal trend. Alles waar een tribal printje op zit doet mijn hartje sneller kloppen. Het is een print geïnspireerd op Afrika, de safari, en inheemse stammen. Donna Karan en Moschino komen er deze zomer weer mee. En dat betekent dat er vast ook wel wat in de rekken van H&M gaan hangen!


Donna Karan

Nu heb ik zelf een tribal sjaal die al een tijdje mee gaat. Wat in mijn geval best vreemd is, want bij mij gaat kleding al snel vervelen na wat maandjes.

Maar achter deze sjaal zit namelijk een verhaal apart. Ik heb hem in de vakantie in een klein winkeltje in Milaan gekocht, in hartje zomer. Nu moet ik toegeven dat ik toch een tijdje heb staan twijfelen, want het prijskaartje was niet al te aangenaam. Maar wat ben ik blij dat ik hem gekocht heb!

Nadat hij de hele zomer onaangeraakt in mijn kast is blijven liggen mocht hij eindelijk om mijn nek hangen. Maar omdat bij mij nooit alles een sprookje blijft, was ik hem na een paar weekjes alweer kwijt…

Na hopeloze zoekacties heb ik hem afgelopen week ineens terug gevonden in de mauw van een vergeten jas. Na wat blijheids kreten kon ik hem eindelijk weer dragen, en het is ook nog eens gaan sneeuwen! Dus zoek je iets om je basic outfits iets mee op te leuken? Een sjaal met een printje doet het altijd goed!

Liefs,
Marije

Beeld catwalk: Style.com