Zonder woorden begrijpt de ander wat je bedoelt en hoe je je voelt. Juist wanneer je iemand nodig hebt, staat degene voor je klaar. Door een belletje te geven, staat hij of zij voor de deur. Die ene persoon die er altijd voor je is. Een van de beste dingen die je kunt hebben: een echte vriend.

Wij meiden hebben natuurlijk onze girls, vriendinnen waarmee je het meeste mee samen doet en waar je alles mee deelt. De meiden waarmee we gaan shoppen, girlsnights houden en voorbereiden voor feestjes. Het lachen gieren brullen met deze meiden, maar meestal ben je met één iemand (of meerdere) het meest close.

Deze girl is je best friend, snap je helemaal en staat altijd achter je, wat voor dingen je ook hebt gedaan of zal gaan doen. Dit kan een meisje zijn, maar ook een jongen.

Een jongen heeft mijn voorkeur, deze zijn het meest relaxed en hebben niet zoveel horen naar roddels. Het voordeel van een meisje als beste vriendin is dat ze écht alles begrijpt, want sommige dingen blijven tenslotte echt girltalk.

In je diepste uren, de momenten dat je er helemaal doorheen zit, dan merk je wie je echte vrienden zijn. Laatst had ik het moeilijk, ik was heel verdrietig en belde toen een paar jongens op.

De ene jongen moest eten, maar kwam daarna meteen langs. De ander stuurde me een smsje en belde me al fietsend op. Mijn vriendje belde meteen en nam alle tijd voor me en maakte me weer aan het lachen. Love you guys! (mijn vriendje het meeste natuurlijk ;))

Een jongen als beste vriend (of meerdere) kan dus zo slecht nog niet zijn. Maar meiden kunnen net zo goed je beste vriendinnen zijn. Vriendschap is een van de dingen waar we altijd het meest op zullen leunen in het leven.

Geniet ervan en laat het zeker niet uit je handen glippen. Een echte vriend zal er altijd zijn, naar je luisteren en je het gevoel geven dat je er mag wezen.

Liefs,

Ying

Ps: De inpsi van deze blog, misschien zijn we er inmiddels een beetje te oud voor, maar met dit liedje zingt Miley Cyrus zo de waarheid: (Leuke suggestie om je vriend/in te laten weten dat hij/zij een true friend is ;))