Het is weer meivakantie. Iedereen moet nog even bijkomen van Koninginnedag, en jullie agenda staat vast alweer vol. Maar als je even niets te doen hebt, zijn hier wat (online) tips!

Gossip Girl, Glee, Pretty Little Liars. Sommige afleveringen, of zelfs de hele serie, zijn nog niet op de Nederlandse televisie te bewonderen. Daarom is internet een hele handige oplossing, daar kan je gewoon gratis je favoriete series op je computer kijken. Deze sites zijn vooral aan te raden omdat bijna alle filmpjes het wel doen.

1
2
3

•Op dezelfde sites kun je ook vaak je favoriete films kijken. Dus als je even geen zin hebt om naar de videotheek te fietsen of de film niet in huis hebt dan raad ik je aan even op bovenstaande sites te kijken. Overigens zijn de meeste films Engels gesproken en zonder ondertitelingen.

•Naast films en tv shows kijken op internet vind je het misschien ook wel fijn om even over wat meiden dingen te lezen of over het nieuws. De volgende sites zijn zeker om aan te raden.

Nieuws:
Nu
Powned

Altijd lachen:
Dumpert

Beautyblogs:
Beauty lab
Kitteh
Girls make the rules

en natuurlijk: de allerleukste

Tip! Kijk ook eens op het Cosmogirlforum. Daar zijn heel veel lieve meiden die elkaar steunen en proberen te helpen. Als je een plek zoekt om even je hart te luchten of meiden te vinden die hetzelfde als jij hebben meegemaakt moet je er zeker een kijkje nemen!

Hopelijk hebben jullie wat aan de tips, en ik wens iedereen nog een hele fijne vakantie. Have fun!

Liefs,

Ying

Afbeelding komt van: http://videogum.com/98971/gossip_girl_s03e08_vote_or_die/tv/recaps/