Tijdens de Gay Pride was Ultrasexi hét feestje in Amsterdam. En Nina was erbij!

Wow, wat heb ik een avond gehad. Het was Gay Pride weekend en ik ben zaterdagavond naar ULTRASEXI geweest. Samen met F*CKING POP QUEERS & M.U.L.T.I.S.E.X.I. naar mijn mening de fijnste feesten in Amsterdam. ULTRASEXI is dan ook – niet geheel onverwachts – een samensmelting van F*CKING POP QUEERS & M.U.L.T.I.S.E.X.I., eenmalig per jaar bedacht speciaal voor de Gay Pride.

Het hele idee waar de feesten op draaien is ‘openminded’ zijn. Daarnaast wordt het feest door veel homo’s bezocht en dat maakt de sfeer misschien nog iets vrijer. Iedereen is wie hij of zij wil zijn en er word niet gezeurd, wat echt heerlijk is, kan ik je vertellen.

Maar naast het feit dat deze feesten dus gigantisch goed zijn uitgedacht is het ook nog eens super gezellig en super vet om te bezoeken. Elk feest is een halve theatershow. Ook heeft het feest telkens een thema en dat wordt altijd gigantisch goed nageleefd. Het thema dit keer was ‘Animals’.

Ik denk dat foto’s een beter beeld geven eigenlijk. Dit zijn nog een paar foto’s van zaterdag:

Helaas zijn er tot nu toe alleen nog maar foto’s van mij opgedoken die hopelijk nooit het daglicht zien, dus die kan ik helaas niet met jullie delen, maar wat was het gruwelijk vet! Zit nog na te genieten!

Hoop jullie snel een keer tegen te komen. Ik weet niet hoe het met de leeftijden zit, maar als je gewoon van lekker uitgaan houdt en een beetje extravagant durft te wezen dan komt het zeker wel goed!

Lots of love voor de lieve Cosmogirl lezeressen,

Nina.