Wat zou jij kiezen? Beauty of Brains?

Nee, helaas beide kan niet, je moet écht kiezen. Als je voor de brains kiest, kan je gewoon je ‘brains’ gebruiken om een beauty te worden. Als je voor beauty kiest kan je beauty gebruiken om uiteindelijk ‘brains’ te krijgen. Er zit een waarheid in beide. Maar als we verliefd worden, kijken we dan echt naar het karakter of alleen maar naar het uiterlijk? Wat is er belangrijker voor jongens?

Verliefdheid is moeilijk te beschrijven. Het is gewoon een gevoel, het gevoel dat je echt van iemand houdt. De looks en het karakter spelen wel mee. Het gaat niet om hoe mooi of lief het karakter van je crush is, maar om hoe jij je crush ziet. Als je verliefd wordt, wordt je verliefd op jouw beeld van de ander, inclusief zijn karakter en looks.

Als je de Vogue, Glamour, Grazia en al die modebladen leest, valt het op dat ze allemaal gefocust zijn op uiterlijk. Je ziet modellen die zo ongeveer ‘perfect’ zijn. Natuurlijk is het niet helemaal realistisch, want er zit nog een hele laag make-up overheen. Toch denken meiden vaak dat jongens alleen maar op supermooie en slanke meiden vallen. Nadat ik dit heb nagevraagd bij een aantal boys, ben ik er juist achter gekomen dat jongens houden van eigen personality. Niet een of andere copycat die een model na-aapt. Meiden met ballen, een meisje dat op hem af durft te stappen en meiden die zichzelf zijn. Dat is wat boys aantrekkelijk vinden.

Dus, iedereen is mooi op zijn eigen manier. Hoe anderen het zien is hun keus, dat kan jij niet bepalen. Misschien vind niet iedereen je mooi, maar het gaat juist om de mensen die jouw wél de moeite waard vinden. Als je tevreden bent met hoe je van binnen bent, zal je dat ook van buiten uitstralen. Zo ben je van binnen én van buiten mooi!

Liefs,

Ying

Ps: De inspiratie voor deze blog
Jojo – Underneath
http://www.youtube.com/watch?v=DnOEZzkzyCQ

Foto: musicandlyricss.tumblr.com