Blog: Vakantieflirt

Ying zoekt uit hoe je die Spaanse cutie mee het zwembad in vraagt…

Ying zoekt uit hoe je die Spaanse cutie mee het zwembad in vraagt…

De wolken maken plaats voor zonneschijn, mijn bikini kan eindelijk uit de kast worden gehaald en het humeur van iedereen gaat omhoog, het is weer zomer! Bij zomer hoort een ijsje eten, een te gekke tijd hebben met vrienden, nachten naar de sterren kijken en dat misschien wel met een zomer crush. Maar hoe sla je zo’n Italiaanse of misschien wel Spaanse hottie dan aan de haak?

Ten eerste, als je niet voor de Nederlandse jongens gaat, waar overigens ook niets mis mee is, dan is het handig om de taal van land te leren waar je op vakantie gaat. Dit kan door intensief een cursus te volgen of gewoon een app te downloaden zoals bijvoorbeeld 100% Spaans. Altijd handig, kan je meteen die leuke jongen vragen of die samen met jou een duik wil nemen in het zwembad.

De taal heb je dan een beetje in je zak, nu het flirten nog. Wat makkelijker gezegd is dan gedaan, want niet iedereen is zo’n grote flirt. Zelf ben ik een ramp op dit gebied, maar ik heb wel een vriendin waar alle jongens naar omkijken zodra ze langsloopt. Ze is knap, maar ook zelfverzekerd over zichzelf. Niet in de zin van dat ze zichzelf helemaal geweldig vindt, maar dat ze tevreden met zichzelf zich over hoe ze is.

Hoe krijgt deze vriendin dan zoveel flirts? Als ik daar het ultieme antwoord op had, had elk meisje nu elke jongen op haar wishlist aan de haak kunnen slaan. Daarom hier een paar tips die misschien kunnen helpen met het flirten met die vakantiehunk. (Succes niet gegarandeerd.)

*Durf op hem af te stappen. Je kan de hele vakantie blijven wachten in stille hoop dat hij vanzelf naar jou toekomt, maar je kan ook zelf het touw in handen nemen.

*Lach en heb plezier, want de blijste meiden zijn de mooiste meiden volgens jongens. Logisch, want welke jongen wilt nou met een zuurpruim opgescheept zitten die alleen zit te klagen over dingen. Het is vakantie, enjoy!

*Wees tevreden met hoe je bent. Want zodra je zeker van je zaak bent, zien jongens dat ook en daarmee straal je een zelfverzekerdheid uit die jongens graag willen zien. Laat van jezelf zien dat je er mag wezen.

*Maak oogcontact, laat zien dat je in hem geïnteresseerd ben in gematigde wijze. Begin rustig en bouw het steeds verder op, zeg bijvoorbeeld eerst ‘hi’ en vraag later even of hij wilt gaan zwemmen. Een jongen wil graag een mysterieus meisje maar een niet te erge hard-to-get iemand, maar ook weer niet iemand die hem meteen bespringt of overlaad met vragen.

*Be yourself! Want een jongen moet je uiteindelijk leuk vinden om hoe jij bent. Aan de andere kant, het is vakantie, dus een flirt voor een dag is ook oké. Niet een hand vol jongens maar een camping of hotel vol jongens. Lukt het bij die Engelse jongen niet, dan over op de Ier.

Hopelijk hebben deze tips een beetje geholpen, en als het misschien niet lukt qua vakantieliefde, wie weet heb je er dan wel een hele goede vriend bij. En onthoud: “Single isn’t a status, it means that God is still busy writing your lovestory.”

Nog een hele fijne zomer vol zon, zee en zoute zoenen!

Liefs,
Ying

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen