Ying over haar vakantieplannen

Wanneer heb je nou eigenlijk het vakantie gevoel? Voor mij is het als ik de dagen van de week ben vergeten, en inderdaad die was ik zodra de laatste schoolbel ringde, vergeten. Ongeveer elke dag als ik wat leuks met mijn vriendinnen heb gedaan, zeg ik: ‘Fijn weekend!’ Terwijl het eigenlijk nog lang geen weekend is… Maar vakantie!

Hebben jullie al leuke plannen voor jullie vakantie? En hebben jullie er al hoge verwachtingen van? Een vriendin vroeg laatst aan mij of Skype had op mijn vakantieadres, want dan kon ze me zo snel mogelijk haar eerste vakantievriendje laten zien, ze wist gewoon zeker dat ze er een ging scoren. Zelf weet ik dat ik niet zo snel een boy aan de haak zal slaan, ik ben liever vrienden met ze.

Ook heb ik helemaal geen tijd voor jongens, want ik ga naar Engeland op een campus Engels leren. Met allemaal andere jongeren van over de hele wereld gezellig in Engels klas, ik heb er helemaal zin in. Jullie denken vast, waarom gaat zij in godsnaam in haar vakantie op een school zitten?! Maar het is veel meer dan dat, naast dat je les in Engels krijgt doe je ook allerlei sportactiviteiten en krijg je ook vrije tijd om in London te shoppen!

Daarna ga ik nog met mijn ouders en mijn zusje op een camping in Italië staan. Niet zo’n massacamping maar een vrij kleine, maar wel gezellige camping die door Hollanders wordt gerund. Ik mag daar misschien ook helpen in de bediening of in de keuken. Koken is een van mijn andere hobby’s, ook al zijn mijn kwaliteiten daarvan ook niet super.

Dit waren al mijn plannen van de vakantie, wat zijn die van jullie? Hebben jullie nog bijzondere plannen die je met andere Cosmogirls willen delen? Laat dan een reactie achter 😉

Liefs,

Ying