BLOG: Valtifest!

Nina gaat zaterdag naar Valtifest!

Nina gaat zaterdag naar Valtifest!

‘Valti.. wattes?’ hoor ik je zeggen. Valtifest! Hét tofste feestje van Amsterdam aanstaande zaterdag.

CSS, Yelle, Baskerville, Aux Raus, Rimer London (feat. Cata Pirata), The Opposites & The Flexican zijn zomaar wat namen uit de line up.
Hiervoor moet ik wel even een speciale shoutout geven naar Joost van Bellen die voor mij het allemaal mogelijk heeft gemaakt door superlief te zijn voor mij!

Nu is Valtifest wel altijd een festival met een thema en daarom dus ook een dresscode. Dit jaar is het thema ‘All In The Family’ en heb ik een outfit laten maken. Daarnaast neem ik ook een plaksnor, wandelstok en bolhoed mee! Ik ga nog niet zeggen wie ik ga worden, maar als alles lukt wordt het wel heel hilarisch.

En ik mag 1 hint geven: ‘Kuifje’. Nu alleen maar hopen dat niemand anders het grandioze idee overneemt, anders hebben ik en mijn partner in crime Eefje geen originele kostuums and that would be very lame. ): MAAR ik zou Nina natuurlijk niet zijn als ik geen hoge dosis glitter op mijn smoelwerk ga plakken. Dus ook dat kan je verwachten.

Natuurlijk ga ik wat footage voor jullie maken, zodat jullie ook een beetje kunnen genieten van het festival. Nu vraag ik me af of meerderen van jullie gaan, want het lijkt me wel heel leuk om jullie te ontmoeten! Dus laat hieronder even achter of je ook gaat of niet.

Daarnaast heb ik nog wel iets om over te bloggen: IK MOET NAMELIJK VOLGENDE WEEK WEER NAAR SCHOOL AAAAAAH. En laat ik even heel eerlijk zijn: het is wel weer nodig. Ik ben een luie boef geweest en aan alle goede dingen komen een eind, dus ook aan mijn bankhang gedrag.

Dus vanaf volgende week weer naar het NOVA College te Amstelveen om daar mijn laatste HAVO-deeltijdcertificaten te halen en mijn eerste VWO-deeltijdcertificaten. Ik heb er ook stiekem wel heel veel zin in! Vroeger werd er namelijk altijd gezegd dat ik nooit verder zou komen dan VMBO-T en zie mij nu eens. Ja, daar kan ik best een beetje trots op zijn.

Wat ik hiermee wil zeggen is: ook al zeggen mensen dat je iets niet kan, dat wil nog niet zeggen dat je dat echt niet kan. Er zit een verschil tussen het (slechte) inschattingsvermogen van je vrienden/docenten/ouders etc. en jouw ambitie. Als je écht iets wilt, dan kom je er. Daar geloof ik heilig in.

Nou, lieverds, ik ga er weer vandoor!

Laat het over Valtifest even weten en misschien zien we elkaar dan daar wel!

Kusjes, Nina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen