Eva werd gestyled door Vans!

Lieve meiden,

Jullie hebben al een tijdje niks meer van mij gehoord, woon tegenwoordig in Amsterdam waar ik nu nog geen internet heb. Ook heb ik het heel druk met; vakantie vieren! Toch vind ik het schrijven voor CosmoGirl natuurlijk erg leuk en wil dit echt niet opgeven. Daarom probeer ik nog zo vaak mogelijk te schrijven maar helaas niet altijd elke week.

Vandaag ga ik jullie vertellen over de; VANS Girls Style Night. Dit was een avond georganiseerd door VANS Europe en samen met 25 andere meiden had ik deze avond gewonnen.

Voor deze avond kon je je opgeven op de Vans Europe Facebook pagina, wat ik dus gedaan had. Je kon dan een foto plus maten van jezelf opsturen. Ik had gelezen dat wanneer je gekozen zou worden een soort make-over zou krijgen, dit leek mij erg leuk!

Je nagels zouden gedaan worden door WAH en je haar en make-up zouden ook leuk gedaan worden.. Ook mocht je VANS kleding en VANS schoenen uit de winkel kiezen. Dit was niet voor niks want daarna werden er foto’s van je gemaakt.

Wij werden na sluitingstijd om 6 uur verwacht bij de VANS winkel in de Runstraat in Amsterdam. Toen ik daar aan kwam lopen stond het grootste gedeelte van de meiden al te wachten voor de deur. Na ongeveer 10 minuten mochten wij naar binnen en werd ons verteld waar we als eerste heen mochten.

Ik mocht als eerste kleding en schoenen uitkiezen. Best lastig want de hoeveelheid in keuze viel mij een beetje tegen… En ik vind het nooit zo leuk om iets aan te hebben wat ook lijkt op de gekozen kleding van iemand anders. Nou ja, dat was dus een project.

In die tussentijd (zodat ik er even over na kon denken) werd mijn haar in een mooie slag gedaan. Hier kreeg ik ook een heel lekker drankje, namelijk prosecco met een aardbei. Daarna ging ik kleding passen, etc.

Na de kleding werd mijn make-up gedaan. Ik had een groen kort broekje aan dus daar paste groene oogschaduw bij, zo vielen mijn ogen ook nog goed op, verder kreeg ik ook nog dikke lijnen langs mijn ogen.

Na de make-up werden mijn nagels gedaan. Ook dit mocht je zelf uitkiezen, de mensen van WAH konden de vetste dingen maken!

Ook die foto’s zijn niet voor niks want binnenkort kom ik op de Vans Europe Facebook pagina. Dan kunnen jullie en mijn andere facebook vrienden op mijn stemmen door mijn foto te liken. Wanneer ik de meeste likes krijg dan mag ik voor 200 euro aan kleding uitkiezen in de VANS winkel.

Hopelijk ga ik winnen maar daar heb ik wel jullie likes bij nodig. Houd de Vans Europe Facebook paginain de gaten!

Tot snel, xxx Eva.

UPDATE: De Facebookpagina staat online! Hier kun je op mij stemmen. Om te kunnen stemmen moet je eerst de Facebookpagina van Vans “liken”.