Tadaaaaa! Onze nieuwe beauty blogster Vera represents!

Mezelf voorstellen, dat gaat meestal stotterend en met rode konen. Althans, wanneer ik in real life voor een groep mensen sta. Maar ook mezelf voorstellen op deze manier, in een blog op CosmoGirl.nl vind ik spannend. Het is niet niks, dat ik hier mijn eigen plekje krijg.

Misschien kennen jullie mij al wel. Mijn naam is Vera Camilla, ik ben 19 jaar, woon in Arnhem en ik heb al 1,5 jaar een beautyblog. Want beauty, dat is helemaal mijn ding. Waarom? Omdat ik een sucker ben voor alles wat met beauty te maken heeft. Een betere manier om eyeliner aan te brengen? Ik sta als eerste in de rij om het te zien. Een nieuwe lipgloss die wél na het drinken van een frappuchino (en na het kussen van je vriendje) blijft zitten? Ik ben de eerste die het test.

Mijn liefde voor cosmetica zorgt ervoor dat ik al enige tijd voor mijn beautyblog elke dag producten review, vertel hoe je deze kunt gebruiken, laat zien wat ik heb gekocht en wanneer er een te gekke kortingsactie is. Maar ook laat ik in video’s mijn favoriete producten zien of geef ik instructies om een mooie make-uplook te maken.

Elke dag beleef ik mijn eigen feestje, wanneer ik me ’s ochtends op mag maken. Ik probeer vaak nieuwe dingen uit. Oranje nagellak, knalroze lipstick, of een flinke winged eyeliner: niets is mij te gek. Maar make-up staat pas mooi als je ook goed voor je inner beauty zorgt. Straal! Er goed uitzien doe je niet alleen met de nieuwste lipgloss, maar ook door lekker in je vel te zitten.

Op de beauty departement van CosmoGirl.nl vind ik het veel te rustig, dus daar ga ik vanaf nu verandering in brengen. Elke donderdag kunnen jullie een verse blogpost van mij verwachten over beauty in de meest ruime zin van het woord. Ik vind het super leuk feedback van jullie te krijgen, dus als jullie vragen hebben of ideeën voor een post, deel ze vooral met mij door een reactie achter te laten.

Tot volgende week!

With love from the new kid, Vera Camilla.