Old Fashion Glitter!

Als een soort magneet word ik toegezogen naar alles wat glinstert, fonkelt en shimmert. Gelukkig beperk ik glitter zoveel mogelijk in mijn kledingkast.

Het is tenslotte leuker dat jurkje met glimmende pailletten voor speciale gelegenheden te bewaren in plaats van deze gewoon thuis te dragen boven m’n joggingbroek en Hello Kitty sokken.

Glitter in mijn make-up draag ik wel vaak, van shimmery oogschaduw tot een glitterende lipgloss. Maar met de feestdagen pak ik nog eens extra uit en mag glitter full body!

En daar bedoel ik niet mijn kleding mee, maar wat daar ónder zit. Mijn huid, die moet in een glinsterend verfje gedipt worden.

Bij Hema kwam ik een super schattig flesje met 11 gram glitterende inhoud tegen. De poeder zit in een mooi glazen flesje en heeft een verstuiver en is afgewerkt met gouden details. Echt old fashion!

De glitterende poeder die erin zit wordt met één keer drukken op het pompje gelijk over een groot oppervlak verstuift. Ook leuk én lekker is de vanillegeur die de glitter met zich meedraagt en natuurlijk staat het flesje harstikke mooi op je kap –of wastafel.

Hema Shimmering Face and Body Powder kost €8 en is er ook in het zilver.

Tot volgende week!
Vera