Welke vindt ze fijn en waar let ze op?

Een aantal jaar geleden was ik als make-up newbie (en draagster van enkel eyeliner en mascara) altijd opzoek naar de allerbeste mascara die er mooi uitzag, mijn wimpers krulde, separeerde, lengte en volume gaf, die de hele dag bleef zitten, gitzwart van kleur was, niet brokkelde en bovendien goed betaalbaar was.

Ik heb al vrij dikke en volumineuze wimpers van mezelf, maar toch ben ik altijd kritisch wat mascara’s betreft. Ik heb er door de jaren heen heel wat getest en ze op de blacklist, ‘moah’ list en a-list beland.

De mascara die ik op dit moment gebruik en heel erg fijn vind is de They’re Real! Mascara van Benefit. Hij is helaas vrij duur, de mascara kost €25,90. Ik vind hem wel heel erg fijn, mijn wimpers worden er echt langer en zelfs nog volumineuzer door! Klik hier voor de review.

Een iets goedkoper alternatief is de Max Factor Masterpiece MAX mascara. Dit is toch wel de allerbeste mascara die ik heb gehad. Hij kost ongeveer €15 (maar is online en op de markt goedkoper te vinden) en ik vind het echt een killer make-upproduct. Love it!

En voor de budgettijgers raad ik de 2 in 1 Volume mascara van Essence aan. Deze ben ik momenteel aan het testen, en hoewel er nog een uitgebreide review van komt, moet ik zeggen dat hij me tot nu toe best goed bevalt.

Wat is volgens jou de beste mascara?

Liefs,