We heart red lips!

Rode lipstick mijn handelsmerk, mijn veilige haven. Weet ik niet wat ik moet dragen? Dan haal ik een rode lipstick tevoorschijn.

Ik word herkend aan mijn rood gekleurde lippen en het leuke vind ik dat ik steeds meer meisjes en vrouwen ze zie dragen. Yes! Dat is wat ik wil. Toch zijn er veel meiden die die rode lippen niet zo goed aandurven… Hoe kan je er het beste mee beginnen?

Vrijwel alle eerste keren zijn eng, ongemakkelijk, en een beetje pijnlijk. Wanneer je iets gaat doen wat je spannend vindt, kan je het ’t beste eerst thuis of in een andere veilige omgeving uitproberen.

De eerste keer rode lipstick droeg ik naar mijn beste vriendin, toen ik daar een avondje home made magnetron lasagne ging eten. Ik vond het eng, maar vertrouwde haar.

Toen zij de hele avond riep dat de rode lipstick mooi stond (en eigenlijk een korte bob ook goed zou staan) wist ik dat ik het de volgende dag ook naar school aandurfde.

Nu draag ik rode lipstick elke dag, ookal kreeg ik de eerste keren heus wel rare opmerkingen en nog nu weten mensen (lees: mannen) er vaak niet zo goed raad mee. But who cares? Ik draag ze voor mezelf, omdat ik het mooi vind.

Als jij het mooi vindt, moet je het gewoon doen. Zet je over je angst heen en rock those red lips!

Liefs,