Vorige week deel 1, deze week deel 2! 🙂

Vorige week bekende ik aan jullie mijn parfumverslaving. Terwijl mijn wishlist voor nieuwe geurtjes alweer langer aan het worden is, deel ik na vorige week met jullie mijn favoriete duurdere parfums besproken te hebben, vandaag fijne geurtjes die voor een kleinere prijs bij de drogisterij te koop zijn.

Dat ik duurdere parfum heb, betekent niet dat mijn goedkopere geurtjes minder lekker vind. In de drogist is er vaak een redelijk assortiment met celebrity geuren (Avril Lavigne, Halle Berry, Kate Moss) naast geurtjes van merken of zelfs van babylotion. Ja, er is ook een Zwistal parfum!

Avril Lavigne Wild Rose is de nieuwste geur van Avril Lavigne, te koop sinds augustus. Wild Rose lijkt op zijn voorganger Forbidden Rose, maar is iets zwoeler en zwaarder. Perfect voor een avondje uit.

Mexx Ice Touch is een van mijn eerste geurtjes (hij is bijna op!) die ik voor mijn 16de verjaardag 3 jaar geleden van twee vriendinnen kreeg. Ice Touch is een fris en zoet parfum, dat je neus prikkelt net als ijsblokjes op je huid doen.

Kate Moss Vintage komt in een erg grappig flesje met vintage look. Op het eerste gezicht was ik er niet zo weg van, maar Vintage is een verrassende geur. Zoet en warm, heerlijk voor de frisse herfsttijd.

Burberry Brit vind je bij de kassa, en is in tegenstelling tot de kleding van dit merk met een prijs rond €20 voor 30 ML parfum goed betaalbaar. Burberry Brit is zoet, sensueel en tijdloos.

Wat zijn jouw favoriete parfums?

Liefs,