Jarig zijn. De één vind het super leuk en de ander vind er niets aan. Vorige week donderdag was het mijn beurt om weer een jaartje ouder te worden, ik werd zeventien. Bij ons thuis vieren we verjaardagen nooit zo uitgebreid, meestal komen alleen mijn oma’s op bezoek. Maar dit jaar was alles anders.

Het begon allemaal op 10 maart. Ik ging gezellig met een groepje vriendinnen op stap. Eerst gingen we thuis nog met z’n allen wat drinken. We waren gewoon aan het kletsen, totdat mijn vriendinnen op gegeven moment één voor één naar boven gingen. Zelf mocht ik niet naar boven. Ik dacht nog bij mezelf ‘wat raar’, maar ik ben er verder niet op in gegaan.

Plotseling, een half uur later, stonden ze met een mandje vol cadeautjes voor mijn neus. Totaal onverwachts, dat was zo’n leuke verassing.

De volgende verassing kwam op mijn verjaardag zelf. Ik kreeg namelijk een kaartje van mijn collega’s, wat ik totaal niet had verwacht. Er stond een heel leuk tekstje op en ik werd er helemaal vrolijk van. Natuurlijk maakten alle felicitaties me ook erg blij!

Op zaterdag avond na het werken, lag ik eindelijk lang uit op de bank 90210 te kijken toen opeens de deurbel ging. Mijn oom, tante en nichtje stonden op de stoep. Ik had ze al heel lang niet gezien en normaal komen ze nooit op mijn verjaardag, dus het was extra leuk en gezellig dat ze er nu wel waren.

En dan de grootste verassing. Deze kwam op zondag. Het vieren van mijn verjaardag verliep net zoals anders, tot er opeens een auto de oprit op kwam rijden. Uit die auto stapte één van mijn beste vriendinnen die ik al heel lang niet had gezien. Ik was het eerste half uur helemaal in shock. Mijn ouders hadden dit als verassing geregeld, echt heel lief. Het was een geweldige dag!

Zoals jullie kunnen lezen heb ik echt een super verjaardag gehad. Dit werd versterkt door mijn partydress. Het jurkje wat ik aan heb op de foto’s is van de H&M. Dit glitterjurkje maakte mijn verjaardag extra sprankelend en natuurlijk lokte het aardig wat reacties uit.

Hoe vieren jullie je verjaardag?

Lots of love,
Lisanne