“Did you ever fall for someone you know you shouldn’t?Try hard to fight your feelings, but you just couldn’t?You fall deeper with each passing day,But tried to hide it in every possible way..”

Iedereen verlangt wel eens naar een Romeo & Julia lovestory, right? Want het idee van een verboden liefde klinkt heel romantisch, maar uit eigen ervaring kan ik weten dat het soms toch wel een beetje anders gaat…

Zo heb ik een tijdje geleden een jongen leren. Hij bleek echt een schat te zijn en er was gelijk al een klik tussen ons.

Hij was van Afghaanse afkomst, maar dat was voor mij geen probleem. Ik ben halsoverkop verliefd op hem geworden, waarop hij me een tijdje later vertelde dat hij eigenlijk geen vriendin mag hebben van zijn ouders. Ze zijn namelijk streng moslim bij hem thuis, in tegenstelling tot hem.

In het begin vonden we het nog niet zo’n probleem en begonnen we stiekem af te spreken. Toch werd het steeds moeilijker omdat er ook nog eens allemaal familie van hem bij ons op school zat. Voor hem is het vooral heel lastig omdat hij steeds allemaal smoesjes moet bedenken.

Ik weet dat het niet een hele slimme keuze was om voor een verboden liefde te gaan, maar ik krijg hem echt niet uit mijn hoofd. Nu was het afgelopen dinsdag Valentijnsdag. We hebben besloten om voor elkaar te gaan zolang het nog kan en zolang we nog gelukkig zijn. Ik had het natuurlijk liever anders gewild, maar het leven kan nooit een perfect sprookje zijn!

In deze week vol liefde wil ik jullie meegeven je niet tegen te laten houden om verliefd te worden. Niemand heeft het recht om dat gevoel van je af te nemen!

“Don’t say we’re not right for each other, because the way I see it, we might not be right for anyone else.” ~ The Cutting Edge

Big love,
Marije