Ying over het gevoel dat je álles & iedereen aan kunt: victory!

Nee, ik heb het niet over Tori Vega (Victoria Justice) van die Nickelodeon serie Victorious. Maar ik heb het over dat gevoel dat je aan ‘the top of the world’ staat en dat je het voelt alsof je alles en iedereen aan kan.

Ex-vriendjes, negatieve mensen, bergen met schoolwerk en irritante familieperikelen, kom maar op, want die zijn geen probleem voor jou. Je voelt je als een superwoman!

Alle Cosmogirls zijn superwomans op hun eigen manier. Niemand is perfect, zo lees je elke maand lees je in de CG! Get Real over meiden die ergens mee zitten en naar een oplossing zoeken.

Soms kan de hulp van een ander geen kwaad en zeker niet als die van de Cosmogirl komt. Daarom is het niet erg om soms om advies te vragen. En door meer negatieve dingen te overwinnen, ga je uiteindelijk ook positiever in het leven staan.

In deze tijden van social media, school, vrienden en familie zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat is het véél allemaal. Op dat soort moment is het handig om even gas terug te nemen en rustig na te denken over dingen. Hoe ga ik dit oplossen? Is een planning maken misschien handig? Of moet zullen er toch wat keuzes gemaakt moeten worden?

Mijn nicht gaf dan ook het advies: work hard, play hard. Oftewel werk hard voor school, maar ga tegelijkertijd van feestjes en geniet van het jong zijn! Werken en geld verdienen kan altijd nog. Je leeft maar een keer, dus maak er wat van! Voel je victorious!

Liefs,

Ying

PS: Okay dan, hier toch het liedje, omdat het stiekem toch wel een beetje leuk is:

Beeld: swordinfire.blogspot.com