Roos (14) woont in Nijmegen. Daar zit ze in het derde jaar van een tweetalig VWO. Haar blogonderwerpen? Fashion, beauty en inspiration.

Afgelopen donderdagmiddag kwam ik uitgeput, moe en ´niet zin in huiswerk hebbend´ thuis. Maar daar zat iets heel leuks op mij te wachten, namelijk mijn h&m bestelling! Ik ben iemand die totaal niet van winter houdt en het zoveel mogelijk probeert te vermijden. Het feit dat het ’s morgens donker is als ik wakker word, verpest mijn dag al. Ook kom ik, afgezien van het naar school fietsen, niet buiten. Ik zit binnen met een dekentje over me heen en knuffel gezellig met mijn katten. En het liefste wat ik wil is zwetend wakker worden en een koele douche nemen, leuke rokjes aan en lekker zonnen. Herken je het?

En dat brengt bij weer terug bij de h&m bestelling die ik binnenkreeg. Ongeveer een maandje geleden kwam de nieuwe voorjaarscollectie bij de h&m, en ik smolt weg. Het zien van al die leuke jurkjes, en geweldige sleehakken deed mijn hartje sneller kloppen. De site kon ik gewoon niet verlaten zonder een nieuwe bikini aan te schaffen. Toen ik thuis kwam paste ik hem dus gelijk en had ik zelfs de neiging om naar het zwembad te gaan. Maar ik realiseerde me snel dat geen een van mijn vriendinnen waarschijnlijk zin had gehad om terwijl het zo koud is te gaan zwemmen. Dan is lekker naar de film gaan toch echt een beter idee. Achja, eigenlijk moet ik gewoon het beste uit de winter halen en gezellige dingen binnen gaan doen. Ik bedoel, een beautydagje met maskertjes en een voetenbadje kan altijd, niet?

Liefs,
Roos