Afgelopen donderdag stond ik te praten met een meisje en ik vroeg haar welke vrouwelijke eigenschappen ze graag terugziet in een man. Ik geef toe dat het een beetje een rare vraag is, maar op dat moment was hij wel toepasselijk. Nadat ik de vraag stelde, ben ik vijf minuten niet meer aan het woord geweest… Volgens mij had ik een slapende vulkaan wakker gemaakt!

Ik kan me niet alles meer herinneren, maar ze zei dingen als: hij houdt van kinderen, is verzorgd, lief, kalm, netjes, schoon en leeft zich makkelijk in.

Natuurlijk kreeg ik de vraag ‘welke mannelijke eigenschappen zie jij graag terug in een vrouw?’ terug. Daarop kon ik eigenlijk maar één ding zeggen, namelijk: ‘sportief’. Verder kwam ik niet. Sterker nog de meeste mannelijke dingen vind ik eigenlijk onaantrekkelijk in een vrouw.

Ik zou nooit verliefd worden op een vrouw die op vrijdagavond zwaar aangeschoten ergens in een steeg een vechtpartijtje uitlokt…. (Overdreven gezegd dan). Ik denk dat maar weinig mannen dat aantrekkelijk vinden.

Maar eigenlijk is dat wel raar, dat meiden het juist leuk vinden als jongens ook vrouwelijke eigenschappen hebben, terwijl mannen er geen behoefte aan hebben dat meiden mannelijke dingen doen.

Hieruit kunnen we wel concluderen dat mannen en vrouwen een ding gemeen hebben. Namelijk dat we vrouwelijke eigenschappen graag zien!

Wat vinden jullie? Ik ben benieuwd of jullie het op dit punt met me eens zijn!
Xander

Beeld: Thesocietypages.com