Nina heeft afgelopen weekend heel wat gedaan!

Wát een weekend. Na op de Vrijdag het nog rustig aan te hebben gedaan met Sex and the City, thee en een koekje was dat op de zaterdag en zondag wel anders. Nadat ik op zaterdag naar Club Up gesleurd werd door Daniel van Guerilla Speakerz voor BOYCOTT, deed ik dat – in eerste instantie wel – niet dunnetjes over op Girls Love DJ’s. Hoezo? Dat lees je allemaal hier.

Het verhaal begint ergens twee weken geleden. Ik zat gezellig met Daniel op Facebook Chat – wat een geweldige uitvinding – en we zaten te praten over BOYCOTT en over Girls Love DJ’s – een feest van BNN waarop Guerilla Speakerz een van de vaste DJ’s zijn – totdat Daan opeens zei: ‘Kom gewoon naar beide feesten!’ ‘Maar BOYCOTT is op zaterdagnacht en Girls Love DJ’s op zondagmiddag, dan ben ik helemaal kapot!’ wierp ik tegen. Het scheen Daniel niets uit te maken: ‘Nou en’ was zijn beslissende antwoord. En zo zou het geschieden, Nina zou op 25 juni Amsterdam onveilig maken om daarna op 26 juni naar Bloomingdale (strandtent op Bloemendaal aan Zee) te gaan.

Nu verliep alles zoals plan op Zaterdag. Wat gezelligheid in de vorm van Daan en nog wat andere vrienden en wat fijne muziek in de vorm van Guerilla Speakerz, maar op zondag zou het heel anders worden. Toen ik zondagochtend aan het douchen was bleek ik niet brak te zijn. Nee in tegendeel, ik had er juist heeeeel veel zin in. Een vriendin van mij zou me komen ophalen met de auto om naar het feest te gaan en alles was geregeld totdat ik en mijn vriendin op Bloemendaal aankwamen.

Alles was leeg(!) en ik kreeg al flashbacks van een Partysquad-feest wat in een ramp resulteerde. Uiteindelijk beslootte mijn vriendin en ik: Als er om half 6 – het feest begon om 4 uur – niemand was, dan gingen we naar huis. Zo werd het kwart over 5 en kwamen de eerste mensen binnendruppelen. Ik begon er nog wat hoop in te krijgen, niet wetende dat mijn vriendin eigenlijk al naar huis wilde gaan. Dus toen om half 6 er een rij begon te vormen bij de deur zei ze dan ook: ‘Laten we gaan’. Ik enigszins verbaasd reagerend dat dit niet helemaal de afspraak was. Uiteindelijk toch onderweg naar de auto kwam ik Daniel nog tegen. Na een knuffel en een gefaalde poging om mijn vriendin over te halen liep ik geïrriteerd naar de auto. Na wat geschreeuw heen en weer werd ik thuis afgezet.

Omdat ik nogal iemand ben die niet graag toegeeft smeedde ik een plan samen met een andere vriendin om met de trein naar Bloemendaal te gaan zodat we de laatste uurtjes konden pakken. Zo gezegd, zo gedaan. Op Bloemendaal aangekomen kwamen die andere vriendin en ik erachter dat we beter op Haarlem hadden kunnen uitstappen en zo was het al 23:08 en hadden wij nog geen strand gezien. Ook de bus naar Bloemendaal aan Zee zou nog wel een tijdje duren vanaf Haarlem en het feest was vanaf 0:00 afgelopen. Zo dropen we af, 20 euro lichter en besloten we weer terug naar huis te gaan. Girls Love DJ’s: je was leuk voor zolang je duurde.

Groetjes, Nina